Infok

igen külömböző (orosz ) fórumokon az emberek elmondása alapján a sajtónak kiadott beta és hemzseg bug-tol.....

Szóval ez egyenlőre spekuláció! Majd akkor dumáljunk róla, mikor megerősítik, hogy még kell egy hét vagy kettő nekik. Addig meg csak felesleges bosszankodás, bosszantás!

jim67":3izf6vas mondta:
igen külömböző (orosz ) fórumokon az emberek elmondása alapján a sajtónak kiadott beta és hemzseg bug-tol.....

beta mióta szokott bugmentes lenni?

1ik ismerősöm beta tester, viszont ami nála van az 2008 július 20-ai compile, azóta már lehet van új.

- vannak animácis hibák
- vannak shader hibák
- vannak gránátos hibák (npcdobálás)
- és némelyik pályákon látszik a szektor (ezt most hadd ne elemezzem ki :d de ha kailniris meglátja biztos jót mosolyog majd rajta :D)

ami biztos:

- darkscape nincs, az a rész megint üres
- deadcity helyét meghagyták, talán nekünk :) mivel limansk jóval felette van

azok a videók amik kint vannak a site-on az is mind a beta-ból van a kézikamerás felvételt 1 me4eniy nevű user post-olta 1 bizonyos fórumon (jha és mellesleg kikerült 1 pack ami nagy valószínűséggel a beta-t tartalmazza... ****)

Letöltésben nem segédkezünk semmilyen tippekkel. - pYura

Aki ilyen korán a megjelenéshez letölt egy bétát az csak magától veszi el az örömet.

Mondjuk lehet hogy csak a szöveg tehát a subtitle. De hogyha le lesz szinkronizálva az nagyon sz*r lesz ismervén a magyar játék szinkronhangokat. :roll:

gyerökök! full szinkron lesz valamint magyar felirat! de most már nem értem mi a xar -ért sopánkodtok folyamatosan!
Az ereimet ha nem is de a kedvemet a kommenteléstől simán elveszitek a folyamatos nyávogással!
A játék majd jön ha nem jó a magyar letöltöd, megveszed az angolt, oroszt, spanyolt!

Mesterlövész powa! :D
Inkább fejlesszék még egy kicsit, csak legyen jó!

Nade pár infó a kiszivárgott változatról!
http://stalkerfansite.extra.hu/stalkerf ... gle&id=205

Valamint linket a torrentekhez a direkt ftp-hez, proxy-hoz nem kíváunk kiadni sem az oldalon sem a forumon, így ha valaki csak ezért regel az ezt elfelejtheti! Mivel a hír csak tájékoztatás jellegű!

Majd még írok ha lesz valami fasza dolog! Amúgy a 1C az írja meg a Stlker-portal.ru -is , hogy náluk Aug. 22-én jelenik meg a játék!

Ha tényleg kijön aug 22-én, akkor ennyit arról, hogy full bugos lenne... Nem mintha meglepne, hogy a hírek kicsit ellentmondóak :D

Jajj nem is írtam mennyire örülök a szinkronnak. Én már a crysis alatt is teljesen hasra voltam esve a felirattól (nem ehhez szoktam), de a szinkron... nagyszerű.

Én nem sopánkodok rajta, csak kicsit meghökkentem hogy full magyar lesz. Kíváncsian várom! Ha meg nem lesz olyan jó leszedem az angolt kicsomagolom aztán behelyettesítem a magyarba. Nekem a szöveg a lényeg. Ennyi!! :wink: :D

mivel német a kiadó, így mi is beleesünk a vonzáskörzetbe, ezér kapunk szinkronizált stuffot, én csak merem remélni hogy nem lesz benne szervóruha, tudományos kezeslábas megl idérckocsonya :D :D mert akkor nagyon elszomorodok. :(

Vissza
Top Alul