Hát nekem ezek voltak a csalódások.
Csalódás 1.
Kb akkor hallottam először a stalkerről amikor elkezdték csinálni. akkor olyanokat hallottam hogy ha meglövik a lábad akkor azt a lábad vonszolod, ha kezenlőnek akkor átveszi a másik kezébe a fegyvert stb.
Mondjuk ezek nem is nagyon érdekeltek. Aztán pár évig nem hallottam a játékról el is felejtettem,aztán vlmikor a kiadása előtt újra hallottam róla,néztem videókat és az egész hangulata, hogy nagy szabad területek, lehet-- sőt kell is kocsit használni mert egyébként nagyon nagy séta lenne.
És ezután már nem követtem nyomon a játékról a hireket csak vártam hogy kijöjjön, szóval a játékkezdés napjáig azt hittem lehet benne vezetni, nincsenek idétlen laborok ahol jobbesetben 2 féle szörny váltakozik. Stb...
Még az is zavart az egész játékban hogy 5 fő küldetés van benne abból 3 labor 1 amikor az elején kapsz pisztolyt és bandita területet kell elfoglalni, 5. pedig a gyár.
Csalódás 2.
Amikor már játszottam a SoC-al de még nem jutottam el pripiatig addig néztem róla videókat.
Tök jó, nagy, teljesen bejárható, fellehet menni házak tetejére.
Na és amikor odaértam a játékban, 6 házból áll, nem lehet felmenni a tetejökre, nem bajárható, az óriáskerékhez nem lehet odamenni. Komolyan mondom a CoD 4 ben jobb volt pripiat mint itt.
kis csalódás.
Annyira vártam már a játékba hogy a rövidcsövű disznóláb shotgun helyett megtaláljam már azt a videóban mutogatott vadászshotgunt, és már arról is kezdtem lemondani, amikor a BAR-ban valaki azt a megbizást adta hogy találjam meg a Family Rifle-t.(Ó végre meglesz az a puska!!)
Hát megtaláltam azt a "family rifle"-t, ami egy TÖK UGYANOLYAN DISZNÓLÁB VOLT AMINT A TÖBBI!!!!!!!
Csalódás 3.
Mondjuk ez az én hibámból volt először mert nem találtam meg Strelok secret placcán a pendrivot, úgyhogy nem tudtam szépen megnézni a gyár elölső részét.
Szóval azt hittem hogy még a gyárat is kiszedték a játékból. De olvastam vegigjátszást.
És amikor másodjára vittem végig a játékot akkor is csak véletlenül, de legalább megtaláltam a pendrivot, igy legalább a gyár szépsége vigasztalt.
A CS biztos nem lesz akkora családás mert tényleg visszarakosgatnak bele dolgokat, meg már nem várok tőle annyit mint alapból a SoCtól.