Infok

Mind1, én a game.co.uk-s változatból mindenképp rendelek.. A többi a jövő zenéje :roll: Amúgy tényleg kéne egy orosz is, meg lengyel :wink:

Use this: http://translate.google.com/translate_t :arrow: nekem bevált :wink:

LOL! Megakartam rendelni a SoC orosz változatát ( http://www.ozon.ru/context/detail/id/2176768/ ), google fordítóval minden egyes k*rva orosz szót lefordítok, hogy világos legyen számomra minden, csinálok egy felhasználót, beírom az adataimat, kiválasztom, hogy HUNGARY (
Венгрия) rányomok a vásárlásra, ERRE ILYET SZÓL, HOGY A TERMÉKET NEM SZÁLLÍTJUK OROSZORSZÁGON KÍVÜLRE, VÁLASSZ OLYAT AMIT IGEN!! :cry: :o :cry: :evil: Erről ennyit! :cry: Orosz változat nem lesz, max ebayről..

CS!
AZt kérdezném hogy a gema.co.uk-s Limited Edition az egyenlő a collectors editionnal?
Szal abban is van mindenféle felvarró, térkép extra dvd?

na ezt szeretném én is tudni végre, olan is volt, hogy ez több mint a CE olyan is hogy ugyanaz mint a CE, jó lenne tényleg ha valaki használható infoval szolgálna, vagy sak valami kis hírrel

Irtam a Game.co.uk-ra nekik hogy adjanak pontos leirást a packról, már ha pack, de még csak egy auto message jött az is 16 órával később, linkekkel hogy ha a problémám a linkek segitségével megoldható akkor ne aztassam őket, ha nem, akkor majd válaszolnak ha sorra kerülök...(Remélem 32 napon belül:)

szerintem nem kell megnézni biztos lehetsz benne hogy nem kevesebb cucc van benne..... ha olyan kell amiben póló meg minden marhaság iis van akkor rendelje oroszországból vagy ukrajnából

én nagyon szívesen rendelnék onnan csak több gondom is van: nem beszélem annyira jól a nyelvet, ha gond van akkor gyorsan megtudnám oldani, nincs hitelkártyám, és 5-ből 5 honlapon kint van, hogy MO-ra nem szállítanak...

Jó lenne az lengyel (a táska nagyon poén) de az angollal is beérem, csak jöjjön össze. Egyébként ez lesz az első pénzér vett játékom:D úgyhogy ha már egyszer pénzt adok érte akkor, vagy Limited Ed., vagy semmien. Remélem a CS végre tényleg jó lesz ,de az már biztos hogy nem lesz akkora csalódás mint a SoC.

szerintem azért volt csalódás, mert nem kerültek bele azok a dolgok amik most a CS.be bele fognak kerülni. XD

Hát nekem ezek voltak a csalódások.
Csalódás 1.

Kb akkor hallottam először a stalkerről amikor elkezdték csinálni. akkor olyanokat hallottam hogy ha meglövik a lábad akkor azt a lábad vonszolod, ha kezenlőnek akkor átveszi a másik kezébe a fegyvert stb.
Mondjuk ezek nem is nagyon érdekeltek. Aztán pár évig nem hallottam a játékról el is felejtettem,aztán vlmikor a kiadása előtt újra hallottam róla,néztem videókat és az egész hangulata, hogy nagy szabad területek, lehet-- sőt kell is kocsit használni mert egyébként nagyon nagy séta lenne.
És ezután már nem követtem nyomon a játékról a hireket csak vártam hogy kijöjjön, szóval a játékkezdés napjáig azt hittem lehet benne vezetni, nincsenek idétlen laborok ahol jobbesetben 2 féle szörny váltakozik. Stb...
Még az is zavart az egész játékban hogy 5 fő küldetés van benne abból 3 labor 1 amikor az elején kapsz pisztolyt és bandita területet kell elfoglalni, 5. pedig a gyár.

Csalódás 2.

Amikor már játszottam a SoC-al de még nem jutottam el pripiatig addig néztem róla videókat.
Tök jó, nagy, teljesen bejárható, fellehet menni házak tetejére.
Na és amikor odaértam a játékban, 6 házból áll, nem lehet felmenni a tetejökre, nem bajárható, az óriáskerékhez nem lehet odamenni. Komolyan mondom a CoD 4 ben jobb volt pripiat mint itt.

kis csalódás.
Annyira vártam már a játékba hogy a rövidcsövű disznóláb shotgun helyett megtaláljam már azt a videóban mutogatott vadászshotgunt, és már arról is kezdtem lemondani, amikor a BAR-ban valaki azt a megbizást adta hogy találjam meg a Family Rifle-t.(Ó végre meglesz az a puska!!)
Hát megtaláltam azt a "family rifle"-t, ami egy TÖK UGYANOLYAN DISZNÓLÁB VOLT AMINT A TÖBBI!!!!!!!:(

Csalódás 3.
Mondjuk ez az én hibámból volt először mert nem találtam meg Strelok secret placcán a pendrivot, úgyhogy nem tudtam szépen megnézni a gyár elölső részét.
Szóval azt hittem hogy még a gyárat is kiszedték a játékból. De olvastam vegigjátszást.
És amikor másodjára vittem végig a játékot akkor is csak véletlenül, de legalább megtaláltam a pendrivot, igy legalább a gyár szépsége vigasztalt.

A CS biztos nem lesz akkora családás mert tényleg visszarakosgatnak bele dolgokat, meg már nem várok tőle annyit mint alapból a SoCtól.

Mostanában raktam fel dezodorék Priboi Storyját ami végre visszateszi egy kicsit a játék old videóiban láttot csernobili hangulatát, a textúrák, vezetés, VADÁSZPUSKA, kicsit nagyobb területek.
Még a CS-nél is jobban várom a Dezowave back to the roots-os oblivion lost-ját. Az Oblivion Lost lett volna jó játék nem a SoC. Lehet hogy nem lett volna teljesen más játék de a hangulata igen.

Ne haragudj de a teáltalad emlegetett "disznóláb vadászpuskán kívül még vannak a SoC-ban vadászpuskák. Ilyen a Chaser13 vagy SPAS is. Az előbbit elég hamar meg lehet szerezni/venni a másodikat tudtommal Csernobil környékén. Úgyhogy szerintem a vadászpuskás részt ki kellene húzni ;)

Vissza
Top Alul