Infok

nem is :wink: (az egyik hivatalos oldalon fent van a története bemásolhatom a megfelelő topic-ba ? )

Ejj de rendesek, hogy ilyen részletesen leírják :D
demó fellelésében segédkezet nem nyújthatok. :DDD Ezzel mi is így vagyunk, mert nem legális. Úgy döntöttünk viszont, hogy beszélni lehet róla (letöltési linkeket felejtsétek el viszont), mert a régebbi bétákról is lehetett. :wink:

Ok.
Hát ez esetben ismerek valakit akinek egy barátjának valakije az előbb kipróbálta :)
És nekem akad mint a rosszbaj...
Meg bugosak a modellek, pYura screenshotokkal hogy állunk?

szerintem még azt is leírhatjuk hogy shardel modell 3.0 is kell hozzá..... szal dx9 az van alapból......de már van dx8 is .

szerintem meg azt is, hogy van egy 491 megás meg egy 581 megás az előző félig meddig van 7zippel tömörítve és van hozzá készítve kicsomagoló, a másik egyben van 7z-vel.
Így van SM3 kell és csak DX9 van benne....
Vírus egyik csomagban nincsen, ellenben azt írják elrettentés gyanánt a gs faszok is hogy vírus meg trójai rejtőzik mindenhol, baromság.
Ami az illegalitást illeti: sajnos a kíváncsiság mindet körülvesz, rabulejt, így én is megnéztem mind a két verziót, amit leírtam, semmi különbség nincs ugye benne, csak a tömörítési eljárást közelítették meg máshonnan. Az, hogy játszhatatlan azt meg is értem valahol.
Torrenten a minőségi helyekről simán lelehet szedni, persze csak azoknak szól, akik ezt még nem tették meg, az álszentkedés meg nem is az én formám, mert mit ne mondjak, amit az Ol.de is csinál, hogy őket aztán nem is érdekli az ilyen matéria, fújj meg rohadjon meg mindenki.
Ezenfelül, lehet, hogy nem is véletlen, hogy kiszivárgott ez a verzió, most mindenhol már megint a stalkerről beszélnek, lehet valamilyen jó PR fogás ez, nem tudom XD.
Csak összegeztem mindent, az oldalon fennt van egy külön galéria ennek örömére :) nézegessétek és játszatok azért vele...megéri.

Sziasztok!

A problémám az, hogy a béta nem megy. Egyszer ment, de miután kiléptem soha nem indult el, pedig próbáltam újrarakni. Mindig az jön, hogy ilyen-olyan hiba van és az X-RAY motor észleli, postázni kívánjuk-e?

Bőven megvannak a 3.0-ás shadereim.

Előre is köszi, a választ a súlyos problémámra.

pYura":2a4jqvvx mondta:
DX10 is van elvileg.

én úgy tudom hogy az nincs benne,de utánnanézek jobban

#update

szóval itt van Angol nyelven, nem fordítom, mert tudod miről van szó:

We get the "Chernobyl: clear sky" E3 Demo. The demo was shown by GSW at E3 in July last year. The download size of "Chernobyl: clear sky" E3 Demo is 491MB, the file name is "STALKER Clear Sky build 3120 Aug 19 2007.7z", the Build version is 3120. You can run "Chernobyl: clear sky" E3 Demo by executing running run_alife.cmd in the game directory.

We tested "Chernobyl: clear sky" E3 Demo in Vista SP1, and found it only supported DirectX 9.0c and Shader Model 3.0, it didn't support DX10. We found below info in "xray_username.log":

Starting RENDER device...
* GPU [vendor]-[device]: ATI Radeon HD 3800 Series
* GPU driver: 6.14.10.6783
* CREATE: DeviceREF: 1
* Vertex Processor: PURE HARDWARE
* Texture memory: 735 M
* DDI-level: 9.0
* GPU shading: vs(fffe0300/3.0/30), ps(ffff0300/3.0/30)

van directx 8 is akinek gyengébb gépe lenne (vagyis shardell modell 2.0 val is igaz van elég sok hibe :S )

patch-et kell rá keresni... látom nem lehetett tovább húzni a lassan már 1 hete kintlevő szivárgást :(

linket tényleg senki ne tegyen közzé, a gsc kérésére is, és a miénkre is. amig a clear sky nem jelenik meg, addig ez a béta ILLEGÁLISnak számít.

javasolnám 1 másik helyen, a régi bétás topicba nyitni neki helyet, ne itt romboljuk a dolgokat :)

amúgy dx8ban sem csúnya, sokkal szebb mint a shoc-os dx8.

nálam csak úgy működik itt van kép

ss_horv_th_marcell_05-19-08_18-09-07__marsh__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

grafikai beállítások 1280*1024 high dx 8 és sokkal jobban megy mint az eredeti stalker

szerintem az már 1x biztos hogy az optimalizáltság jobb... sokkal

Találtam egy fixet egy orosz fórumon, azzal már működött. Tényleg szebb a SoC-ban lévő DX8-hoz képest és valahogy egyáltalán nem swappol (és a 40 fps mindenhol megvolt). Bár lehet hogy majd a teljesben fog. Viszont a tűz nem látszott, csak a hangját lehetett hallani...

Vissza
Top Alul