szerintem meg azt is, hogy van egy 491 megás meg egy 581 megás az előző félig meddig van 7zippel tömörítve és van hozzá készítve kicsomagoló, a másik egyben van 7z-vel.
Így van SM3 kell és csak DX9 van benne....
Vírus egyik csomagban nincsen, ellenben azt írják elrettentés gyanánt a gs faszok is hogy vírus meg trójai rejtőzik mindenhol, baromság.
Ami az illegalitást illeti: sajnos a kíváncsiság mindet körülvesz, rabulejt, így én is megnéztem mind a két verziót, amit leírtam, semmi különbség nincs ugye benne, csak a tömörítési eljárást közelítették meg máshonnan. Az, hogy játszhatatlan azt meg is értem valahol.
Torrenten a minőségi helyekről simán lelehet szedni, persze csak azoknak szól, akik ezt még nem tették meg, az álszentkedés meg nem is az én formám, mert mit ne mondjak, amit az Ol.de is csinál, hogy őket aztán nem is érdekli az ilyen matéria, fújj meg rohadjon meg mindenki.
Ezenfelül, lehet, hogy nem is véletlen, hogy kiszivárgott ez a verzió, most mindenhol már megint a stalkerről beszélnek, lehet valamilyen jó PR fogás ez, nem tudom XD.
Csak összegeztem mindent, az oldalon fennt van egy külön galéria ennek örömére

nézegessétek és játszatok azért vele...megéri.