és ugye az egész az o-l-el kezdődött, bár ez köztudott. nos nem tudom mi fog ebből kisülni, de ennek így tényleg nem lesz értelme.
-----------------------------------------------------------------------------------
metro,
nem "felmondott", mivel nem voltak semmilyen viszonyban a gsc-vel, szimplán szolidaritást vállalt az ol-el és megtagadta a hírek közzétételét. vagyis ez sem olyan jó megfogalmazás, mivel az ol nem tagadta meg, hanem a gsc nem fog híreket küldeni nekik, és kb senki másnak ezentúl.
-----------------------------------------------------------------------------------
ez most valami hasonló sztrájk helyzet mint ami volt pár hónapja. viszont ez teljesen vicces. anton azt mondta, azért van ez az egész, mert: "nem akarnunk igérgetni, mert ugye már igérgettünk multkor is, aztán mi lett belőle..." szal a dezsavűt el akarja kerülni a gsc... de ez nem a legjobb módja szntem. főleg, hogy az OL az első stalker oldalak között volt már a kezdetek óta (2002) node sebaj, ők tudják
mindenesetre, anton már nekem sem válaszol, sőt senkinek. nem tudom miért lett hírzárlat. van 1 nagyon rosz érzésem, de azt inkább megtartom magamnak
az is értelmetlen többek között, és erre akartam rákérdezni a mailban, de választ nem kaptam még... szal:
mi értelme van kiadni a shoc-hoz az 1.1-es free play patchet 2008 q1-be amikor már addigra kint lesz a CS (már ha kint lesz, és akkor ezzel utaltam az előző rosz érzésemre) Szal az új hír szerint 2008 tavaszán jön ki az 1.1-es free play. De ha kint lesz a Clear Sky, akkor kb mindenki le fogja nagy ívben kakkantani a shocot, mert a cs lesz újdonság. Ezért a rosz érzés: lehet hogy csúszik a cs, és ezért kell helykitöltőnek az 1.1... ami a CS megjelenései dátumán fog érkezni?

remélem nem.