Infok

de ez a mocsár nem semmi pálya... mondjuk jo ötlet tényleg egy kis gerilla háborut vívni a nádasban...:D
építi a csapatszellemet a jkátékban amikor együtt harcolsz másokkal, én nagyon zeretem amikor nagyobb ütközetekben több ember áll mellettem mint például itt...

na erröl beszéltem.
hangulat teljesen rullz clear sky-ban

és ugye az egész az o-l-el kezdődött, bár ez köztudott. nos nem tudom mi fog ebből kisülni, de ennek így tényleg nem lesz értelme.

-----------------------------------------------------------------------------------
metro,

nem "felmondott", mivel nem voltak semmilyen viszonyban a gsc-vel, szimplán szolidaritást vállalt az ol-el és megtagadta a hírek közzétételét. vagyis ez sem olyan jó megfogalmazás, mivel az ol nem tagadta meg, hanem a gsc nem fog híreket küldeni nekik, és kb senki másnak ezentúl.
-----------------------------------------------------------------------------------

ez most valami hasonló sztrájk helyzet mint ami volt pár hónapja. viszont ez teljesen vicces. anton azt mondta, azért van ez az egész, mert: "nem akarnunk igérgetni, mert ugye már igérgettünk multkor is, aztán mi lett belőle..." szal a dezsavűt el akarja kerülni a gsc... de ez nem a legjobb módja szntem. főleg, hogy az OL az első stalker oldalak között volt már a kezdetek óta (2002) node sebaj, ők tudják :)

mindenesetre, anton már nekem sem válaszol, sőt senkinek. nem tudom miért lett hírzárlat. van 1 nagyon rosz érzésem, de azt inkább megtartom magamnak :)

az is értelmetlen többek között, és erre akartam rákérdezni a mailban, de választ nem kaptam még... szal:

mi értelme van kiadni a shoc-hoz az 1.1-es free play patchet 2008 q1-be amikor már addigra kint lesz a CS (már ha kint lesz, és akkor ezzel utaltam az előző rosz érzésemre) Szal az új hír szerint 2008 tavaszán jön ki az 1.1-es free play. De ha kint lesz a Clear Sky, akkor kb mindenki le fogja nagy ívben kakkantani a shocot, mert a cs lesz újdonság. Ezért a rosz érzés: lehet hogy csúszik a cs, és ezért kell helykitöltőnek az 1.1... ami a CS megjelenései dátumán fog érkezni? :D remélem nem.

nem kapunk mi semmit tavasszal majd leghamarabb nyáron vagy kitudja mikor .

sztem 1.1 se lesz, azt is igérgetik nyár eleje óta kb

igaz, hogy sok oldal megtagadta az infó közlését a gsc magatartása miatt, de mi azért nem tartozunk azok közé, vagy de?

nos én azért leírok pár apróságot, amit még tán nem hallottunk...

- a kivett szörnyek visszakerülnek (mind) és még jó pár azokon kívül (egyenlőre csak a mocsári szörny a publikus)
- még több pályát terveznek, erdős mezős hegyes-völgyes, és limansk és pripyaton kívül is lesz még város... hmm
- a fegyvereket szét lehet törni darabokra
- még több fegyver (338as magnum, aa12-cqd, pár régi kalasnyikov(ak104), meg sok más én nem értek ezekhez...)
- lesz nő is a zónában, de nem mint harcos meg ilyenek, inkább valami nyugis téma lesz pl tréder vagy ilyesmi (bár nem erősítették meg ezt sem)
- végül csak lesz jármű is SP-ben és MP-ben is...
- éjszakák sötétebbek és nyomasztóbbak lesznek, és végre lesz hold meg nap is

röviden ennyi volt icq beszélgetésünk, mivel mint mindig siet, főleg hogy hétvége van.

készült videó is, majd kintlesz nemsoká...

dezodor":23yjfmgv mondta:
- még több pályát terveznek, erdős mezős hegyes-völgyes, és limansk és pripyaton kívül is lesz még város... hmm

Remélem az Deadcity lesz :D:D bár kicsi rá az esély...

Amúgy az angol nyelvű topicba írt Anton, de szerintem csak fake, olyan hülyeséget ír, hogy nemigaz...

még több pályát terveznek, erdős mezős hegyes-völgyes, és limansk és pripyaton kívül is lesz még város..

Nagyon fain.Már látom is.Hegyek közötti kis völgyben az oly rég meg nem művelt földeken közeledünk egy öreg visko felé miközben egy MI 24-es a nyomunkban van.Megprobálunk fedezéket találni egy régi rozsdás aratógép mellett.Majd betérünk az öreg viskoban ahol egy Stalker hulláját találjuk mivel egy Bloodsucker kicsinálta.Vissza nem mehetünk igy hát marad a hegyek közti este sötétségbe vezető kis ösvény be erdős részre ahol farkaskutyák és bloodsuckerek hangját hallani miközben imádkozunk hogy ne mi legyünk a vacsora:):) Amugy szerintem téli évszak is lehetne már a játékban ugyanis a SHOC-ban is mondta a Trader(mikor még magyarositás volt fent)hogy:hamarosan beköszönt a tél.És én reméltem hogy beköszönt a tél a játékban sajna nem igy lett.Azért nem lenne utolso havas pályaként pl az egyik kihalt város.Csak te vagy egyedül ott érzed ahogy ropog a ho a lábad alatt és közben figyelsz mert félsz hogy rád támad valami:):)

ja olvastam az antonos beírást... hát először is tuti hogy kamu, mert beszéltem vele icq-n tegnap, és nem mondott semmi olyat, hogy regezett volna ide, főleg nem hájd-ip-vel (amcsi ingyenes proxival)... szal ennek mi értelme lenne? épp ezért nem töröltem, mert vicces.

úha de durva lenne a téli pálya... azt nagyon bírnám ha megcsinálnák...:D tűz körül vodkáznának a stalkerek és közben dalolásznának meg egy gitározna :F

Tibi, én nemtom én csak itt alol a moderátoros felületen rámentem a 1 ip-re ami épp ott volt, bejött valami ip lookup-tracker progi vagy ilyesmi, és beirtam az övét, és visszafejtette, és ott lehetett whoisolni is, és ott írta hogy valamilyen amcsi proxy, elérhetőség is megvót adva, stb... mind1 téma off

Tibi azt hiszem, hogy az ip-valamej számkombinációja jelzi a szám hovatartozását legjobb tudomásom szerint.

Vissza
Top Alul