Infok

Tibi":376c0603 mondta:
Akkor az orosz verzióban és náluk azért más a borító (nem a sárga fejű izé), szerintem az sokkal jobban is néz ki de mindegy...

Jogos engemn ez a hamuképű tag nagyon idegesít...
Ja egy bazinagy hiba:
Eredetiben megvettem a dvd-t és eltört KÖZÉPRŐL KIFELE HALADVA a folyamatos kibetevésektől a tokba így ajánlom mindenkinek a papírtokos verzsönt!!!
tönkretette a dvd-m megkellett venni még1x:S:(:(

íme 1-2 kép a pályakészítésről:
nem kell megijedni, a végső pályák szebbek lesznek :)

Houses.jpg

Marsh.jpg

IMG_1524.jpg

Azt mondták, hogy 80%-ban kint kell majd mozogni a terepen, és csak 20% lesz épületes (ennek lehet örülni is, meg nem is... én örülök :D) viszont ha jól olvastam pripyaton és limanskon kivül sajna nem lesz több város :(

Uhh remélem akkor nem lesz annyi labor se :D eljen .

xSomAx, csinálj egy biztonsági másolatot és azt használd! Még borítót is csináltam hozzá, az eredetit meg jól elraktam, nehogy baja essen :D .

Hogyan?
Alcohol 120-az jó hozzá?
Neroval mikor még nemvolt nagy a baj és nem sérült az olvasandó felület nemsikerült.
De tanácsokat várok!!! :?

Egyébként nemtom ti hogyvagytok vele, de a pályaszerkesztős képeken
az orosz barátoknak igen... hogyismongyam sugárzó a monkakedve.
Igen veszélyes fejek ezek:P :lol:

hispan1":g7wjqz0q mondta:
Tibi: eredetidről saját másolatot készíthetsz magadnak, azt nem tiltja a törvény.

Tudom neki is pont ezt javasoltam, azt a részét nem láttam, hogy neki el is tört, akkor mindegy... :)

dezodor":g7wjqz0q mondta:
én már nagyon kíváncsi vagyok a képekre :F meg a videóra :D

Inkább Deadcitys videót/képeket mutatnának :roll: :D .

deadcity egy kis kb 5 utcás városrész volt... semmi extra, csak pár romoos ház, meg 1 főtér... tehát azt nem éri meg visszatenni, a level editorral bárki tud majd olyat csinálni...

Limansk városa az más lesz... századeleji épületekkel stb... tehát nem a komcsi időket idéző bérházak lesznek

dezodor":2fix64qh mondta:
deadcity egy kis kb 5 utcás városrész volt... semmi extra, csak pár romoos ház, meg 1 főtér... tehát azt nem éri meg visszatenni, a level editorral bárki tud majd olyat csinálni...

Limansk városa az más lesz... századeleji épületekkel stb... tehát nem a komcsi időket idéző bérházak lesznek

Pedig a komcsi hangulat hozze meg az igazán horror hangulatot nem? :DDD Dead City-t nem lehetne valahogy megszerezni?

van pripyat-ban is... a modell bennevan a játékban, csak be kell rakni máshova is...

egy kis titok:

volt anno a 2215... abban volt a jantáros pálya (persze akkor még nem tudtuk) ... nos az a deadcity alapjaira van berakva, csak a főtér helyett ottvan az a kis gyártelep körbekerítve. ha lesz sdk level editor, akkor csak azt kell visszacsinálni.

Vissza
Top Alul