In game képek (kép galéria)

Ezt én is láttam már, de nem sikerült bejutnom, nem is tudok arról, hogy lehetne. Igazából a pripyati rész nekem kicsit elsiettnek tűnik, mintha több küldetés lett volna, csak végül kimaradt. Ez is szerintem egy ilyen kimaradt részlet.

LOL futás futás!!! Mondanom sem kell, hogy meghalt egyből...és utána felém indult az összes :D

2rps5jd.jpg

Scare ! Ez meg miféle kép ? :D

A "GOD"-mód nincsen bekapcsolva véletlenül ? gurul1
"Rettentő realisztikus" lehet 218 kg cuccal rohangálni és egy egész osztagra való fegyverrel meg mellénnyel "teli" zsákkal.

Nem... csak gyűjtögető életmódot folytatok... kardánnál 3 kit... rucikat lehámozom feljavítom tunningolom majd a speckó kereskedőknek 00:00 és 04:00 között jó pénzért eladom.
A fegyverek meg a tunning alkatrésznek mennek bontásra.

Ami meg a 267.kgs szállítható súlyt jelenit... No abban egy Hajnal Exo és 4 továbbfejlesztett relikvia a hunyó! a két aranyhal 60kg a medúza 10kg A "helium"(kis kék izé) az meg 22kg a többit a ruha adja.
Ha végre volna kedvem átmászni a földalatti átjárón Pripyatba akkor ott szerezhetnék egy relikviát ami egymaga 50kg súlylimitet nyújt... volt egyszer már akkor azt hiszem 317kg-t tudtam cipelni...
De semmi cheat... néha még így is leszednek az Alfások...

Ennek a felét nem is értettem : a " lehámozom" a "speckó kereskedő 0:00 és 4:00 között " a "tuning alkatrésznek mennek bontásra" illetve a továbbfejlesztett relikviát se nagyon értem ( bár talán mert alapjátékkal tolom). Melyik ez az "elmebeteg mód" ?

nem kell ezekhez mod csak sokat kell játszani :) neked is elkezdenek majd gyűlni egy idő után.

Modifikáció megnevezése: SGM
Verzió szám: 1.7

"idegen kifejezések és szavak"
Lehámozom = Le lehet kaparni a ruházatot egyes szerencsés flótásokról akiket korábban kilyuggattál.

speckó kereskedő 0:00 és 4:00 között = A mód hozzáad pár kereskedőt az alapok mellé akiktől lehet rendelni bizonyos különleges fegyvereket páncélokat. 00:00 - 04:00 között 125%os áron veszik meg a fejlesztett páncélokat lőszert és a medicinát.

tuning alkatrésznek mennek bontásra = A Szerelők: Kardán nitró meg A Pripyati katona/freedom papa már bizonyos alkatrészeket is kér tőled ha fejleszteni akarsz a fegyvereiden ruháidon. Egy fejlesztés 1 alkatrész. Fegyvereket ruhákat a szerelőtől nem messze lévő konténerbe bedobálod, majd szólsz neki, hogy hoztál és már tunningolhatsz is. (Én általában a Freedomosok Exoját szoktam feldolgoztatni, egyrészt mer 1 db ért 60 alkatrészt kapok, másrészt mert szerintem az az exo egy rakás hulladék.)

Fejlesztett relikvia = Lehet tovább fejleszteni a relikviákat a tudósokkal, hogy még jobbak legyenek a jellemzőik.

köszönöm a választ , de ezt a modot biztosan ki fogom hagyni számomra ugyanis fontos a realisztikusság vagy annak legalábbis egy "közeli illúziója ". :)

Scarecrow
Pontosan hogyan is történik ez a "ruházat lekaparása" a hullákról ?

Köszi a választ. Ezt eddig is tudtam de azt hittem lehet máshogy is, viszont nekem exo páncált nagyon ritkán ad.

Vissza
Top Alul