In game képek (kép galéria)

örülök hogy meghoztam a kedved a játékhoz Blackacehun, nézz át a másik topicba, oda is írtam pár hasznos dolgot

[mod]OFF![/mod]

Itt találod meg:
3d8a2.jpg

A képen az alsó rejtekhelyhez hogy lehet hozzájutni?
Mert bárhogy is próbálkoztam nem ment :(

"Vicces" nevű stalker ezen a térképen(nem a részletre gondolok hanem az egész 1. terepre) van? csak egy igen ill nem-et kérek én akarom megtalálni :D
Előre is THX

JA és a kiégett tanyától észak-keletre van egy 3 ágú repedés(szintén a képen látszik) oda tessék bemenni annak ki még nem volt ott!!!! Ki ne hagyjad!

Bár ez nem ide tartozik, hanem egy másik topikba (majd a moderátorok megmondják a tutit), de rejtekhely szerintem alapbeállításokkal nem érhető el (fél órát kínlódtam vele anno).
És a válasz: IGEN

Szia Shark

A képen ahol állsz, onnét elindulsz a csőrendszer felé az úton. Közvetlen a cső vezeték mellett elfordulsz a rejtekhely felé. Ahol elfordultál ott emelkedik egy domb és ott alacsonyak a vezeték pillérei. Fel tudsz rá ugrani alapbeállítással is, és végig mész a csövön. A többi már oké lesz.
Ha még nem sikerült.

csá

Hogy van az hogy az első képen 1865 a mellék töltényed a másodikon meg 28?XD

[mod]Ez ide tartozik: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=910 - Tibi
[/mod]
király...
akkor most már a ládámból előásom a három db zsír új fegyver valamelyikét, csak eddig "kézben" még nem volt soha nálam...:/ (legalábbis pályán még nem, a midsummer állomáson meg nem látom, csak az ikonját max)
74-es kala, vintorez, dragunov, gauss, as val, és g36 a fegyverzetem...
arra is emlékszem, hogy midsummer-ben az állomás területén az m203-as megszerzése után "kézbevettem", és próbáltam "attach"-olni a gránátvetőt, nem engedte.... a susat-tal szintén problémázott... kell hozzá valami tuningot venni a fegyverre, vagy csak valami mod kell az alap játékhoz, hogy meg lehessen oldani?

Ezeket a kérdéseket szerintem a Fegyverek-felszerelések topicba írd vagy jelöld hogy OFF mert ez már szerintem az.

Sziasztok, ezer éve nem jártam itt a forumokon, de most sztem örülni fognak páran akik nem tudnak róla!
Szóval Hétfőig a SOCH és a COP le van akciózva. KB 2000HUF átszámítva. Külföldről lehet rendelni, ezért bárki meg tudja vagy meg akarja ezt tenni, az legyen szíves vegye fel velem sürgősen a kapcsolatot, mert én is szeretnék egyet-egyet, csak nem tudok külföldről rendelni. Honalp:
http://store.steampowered.com/sub/5011

Vissza
Top Alul