Igyunk !

tegnap este volt jó , áttmentünk a szomszéd kocsmába, aztán majd iszunk (keveset :D ) , hát nekem az 5. üveg sör után több nem kelett, de elvótunk aztán ez a lényeg :P

És az még bizonyos,hogy viszi a vércukrot a pálesz,igencsak drasztikusan lefele! Kipróbáltam,működik. Ez persze nem azt jelenti,nyakra főre vedeljünk,mindössze egy féldecinyi is elég a hatás kiváltásához. Szóval,ha sok szénhidrátosat eszegetettetek,akkor ajánlatos,de csak tisztán és nagyon korlátozva!

Amúgy nem hülyeség,amit írtam,mert egy fél deci-és ez saját mérésen alapul!!-kereken 1,8 mmol/g szintnyi csökkenést eredményez,kb. 30 percen belül! Szóval hasznos,minden olyan esetben,ha jól bekajáltatok!

Én nem a kulináris aspektusból néztem a dolgot,pusztán egészségügyi szempontból. Sajnos.....

Szombat este voltam Rózsaszín Pitbullonn , egyik haverom úgy bebaszott, hogy nekünk kellett kivinni onnan, persze csak a végére, addig vadul pogózott.:D

:D
Mi a feleségemmel ilyent ittunk tegnap,nem egyet.. :D
orangemartinikerryadamo.jpg

A sör mellékhatása :D :D
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zumnqaxMr7c&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zumnqaxMr7c&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Hát igen,hamarosan itt a szezonja,s én is nagyon várom már. Kiülök a kertbe,egy üveg hűs sörrel,és mialatt kortyolgatom az alkonyatban, elnézem,ahogy a macskáim színházasdit játszanak,kizárólag nekem! Ez komoly!

Én meg a teraszra,van sörpadom, :D aztán a jól végzett munka után kellemes a hideg,habos sör felhajtása . :D
Már gyakorlom ezt a jogom(és kötelességem)! :D

Hát családfőként jól állhat a teraszon való sörözgetés szerepe.:D
De én inkább maradok a narancslénél, de azért keverem valamivel.

Bizony :) Bár én nem várom még ezt az időszakot :) Még egyenlőre jól megvagyok a fiatalkorral :)

kiscsillag csak nem vodkával :D. De nyáron anank nincs filingje:D. sörnek van a jó hűvös habos sörnek:) amit szépen megiszol miközben nézed a naplementét vagy amikor seiesztázol nyáron.

de a boros kóla mindig divat marad, meg a fröccs meg a jó drága minőségi sör (becks, heineken, gösser) utána jöhetnek a rövidebb italok, Vodka, Rum, Whisky, pálesz, martini, jégermaster :D likőrök, és egyéb gyors italok. egy mondat ami nálam elv "minőség a lényeg nem a mennyiség"

Vissza
Top Alul