Igyunk !

Pontosan melyikre is gondoltok?
johnnywalker_rbggb.jpg
:wink:

Na,most a viccet félretéve. Ebben a melegben igyatok sok folyadékot,és meg ne várjátok,hogy szomjasak legyetek,mert akkor már 5-10 %-nyi vizet is elvesztett a szervezet! Már bocsánat a kéretlen obszcenitásért,de én azt szoktam tenni,hogy minden pössentés után azonnal 0,5-1 l-nyi vizet be a szervezetbe! AZONNAL! :D

Igen, a folyadékpótlás nagyon fontos, és ilyen melegben nem ajánlott az alkohol illetve koffein tartalmú nedűk fogyasztása! (Vérnyomásproblémákat okozhatnak, amik - főleg ilyen hőmérsékletviszonyok mellett - súlyos következményekkel járhatnak.)

hát igen a kávéra nincs hosszútávú supportja az ember szervezetének és ha tulzásba viszi az ember a teste overclockolását akkor heggesztés lessz a vége... xd

Warson":2shrlns5 mondta:
Igen, a folyadékpótlás nagyon fontos, és ilyen melegben nem ajánlott az alkohol illetve koffein tartalmú nedűk fogyasztása! (Vérnyomásproblémákat okozhatnak, amik - főleg ilyen hőmérsékletviszonyok mellett - súlyos következményekkel járhatnak.)

Már késő!A jövő heti melegre való tekintettel betáraztam Heineken-ből! És megkockáztatom! :D

cidert tessek inni, igaz h keves alkohol tartalma van viszont van belole bodzas, almas, kortes, granatalmas. lehutve aza legjobb a melegbe :D :D

Hát,sajna nekem kávéaddikcióm van,igaz felvizezve és tejporral,meg édesítőszerrel iszom,de naponta -szégyen és gyalázat- 4-5 csészével :oops:
A víz azonban azonnal csúszik ezt követőleg.
Mostan vettem Sangriát. Azt szeretitek ti is? Olyan,mint egy kicsiny alkoholtartalmú ,gyümölcslevecske. Jégkubusokkal,nyammmm.....

ha sangria akkor tessek ezt megnezni, egy sved humorista:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v1qdWRh1e6k&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v1qdWRh1e6k&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Azt viszont nem értettem,hogy a Sangria a szülőhazájában miért volt sokkal drágább,mint nálunk?
Átszámoltam,kb. másfélszeres áron kínálták.

mert kerlek szepen ott minosegi a cucc, amikor 4 honapig eltem spanyolorszagba akkor mitne mondjak kiderult a magyarorszagra a vacak kajakat hozzak be. oriasi kulonbseg van a piak, kajak kozott, es ez igy van svedorszagba is. allergias voltam a tejre tusszogtem tole midnen bajom volt vele ha ittam, itt kint nyugodtan iszom a tejet mert finom es nem tusszogok, deha visszamegyek es ott iszok tejet azonnal elkezdek tusszogni.

Azt mindíg is sejtettem,hogy itt szemetet etetnek velünk....De,hogy itratnak is,nos,ez maghaladja a hitemet. :D

sangriát nállunk nem divat inni csak a barátnőimmel iszok olyat, mert nem hajlandók velem vodkát inni xd

zombimorzsi":zfy2y4em mondta:
Azt mindíg is sejtettem,hogy itt szemetet etetnek velünk....De,hogy itratnak is,nos,ez maghaladja a hitemet. :D

Ettem,ittam én is nyugaton,hát elbújhatnak a vízízű gyümölcsükkel,paradicsomukkal,íztelen zöldségükkel együtt.A magyar zöldségnek,gyümölcsnek nincs párja(mégha nem is EUszabványos az uborka alakja :D )

hat a magyar zoldsegek gyulomcsok tenyleg finomak de kerlek szepen menj be egy tacskoba, coraba vagy vmi hasonloba es megnezed a gyumolcsok zoldesegek fele vmi 3. orszagbol jonnek. a magyar termofoldnek tenyleg megvan az eredmenye volt kis kertunk ahol ultettnk zoldsegeket gyumolcsoket es azok iszonyat finomak voltak.

Ki ivott igazi tehén tejet?Ízlett?
Elég fura íze van,a tejnek nevezett zacskós fehér lé után :D

Vissza
Top Alul