Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Ma reggel (7-kor) -14 C et mutatott a hõmérõ nálunk, most -8 C van.

Nálunk most -6 °C van (igaz árnyékban a hőmérő a bejárati ajtónál) és rohadtul szép havas a táj. Jövőhétre meg +10 °C-ot mondott és esőt. De szélsőséges...

nálunk meg +1 fok napsütés, és semmi hó :D

-10°C,ez a leghidegebb ezen a télen,brrrr!
Az autó ajtaja befagyva,de szerencsére csak az egyik oldalon :D

tegnap volt hidegebb is , asszem -15 , de ja most -10 van és köd, habár én mindig azt mondom inkább ilyen legyen mint 40 fok 3 hétig :)

Nálunk meg külső vasajtó fagyott be, oszt ott kellett olvasztgatnom öngyújtóval.
Másnapra megint befagyott, oszt már rúgni kell befele, mint a motrot. :)

Osztom jim véleményét... bár itt sajnos süt a nap mint az állat... tegnap meg esett... nem esett szakadt a hó... ma reggel megyek ki mondom elhányom, kiléptem azt hittem megvakulok... nap+hó... gané' egy párosítás... mikor meg bejöttem nem láttam semmit

itt nap ma nem sütött , de vicces , hogy itt van -6 fok , Pécs környékén meg 0 meg 1 :D

Olyannyira nem,hogy az év utolsó éjszakájára -20 fok körüli hőmérsékletet prognosztizálnak. Már előre felhoztam az összes tüzelőt,begyújtóst,szenet,kiadagolva,szépen ,rendesen,hogy folyamatos legyen az utánpótlás..

Már előre kikészítettem az összes piát,bort,sört,rövidet,szépen,rendesen,hogy folyamatos legyen az utánpótlás.. :D
bocs,ezt nem hagyhattam ki! :D

Nekem mindegy hogy hány fok lesz, csak eső ne essen meg köd ne legyen, úgy elég pocsék lenne az éjféli tűzijáték :) . De ha tényleg -20 fok lesz, akkor az esőtől már nem félek :D .

Csiga07":s7lv38ht mondta:
Már előre kikészítettem az összes piát,bort,sört,rövidet,szépen,rendesen,hogy folyamatos legyen az utánpótlás.. :D
bocs,ezt nem hagyhattam ki! :D

én 3 helyre megyek, remélem ott is ezt az elvet vallják :D

Vissza
Top Alul