Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nálunk most -6 °C van (igaz árnyékban a hőmérő a bejárati ajtónál) és rohadtul szép havas a táj. Jövőhétre meg +10 °C-ot mondott és esőt. De szélsőséges...
Osztom jim véleményét... bár itt sajnos süt a nap mint az állat... tegnap meg esett... nem esett szakadt a hó... ma reggel megyek ki mondom elhányom, kiléptem azt hittem megvakulok... nap+hó... gané' egy párosítás... mikor meg bejöttem nem láttam semmit
Olyannyira nem,hogy az év utolsó éjszakájára -20 fok körüli hőmérsékletet prognosztizálnak. Már előre felhoztam az összes tüzelőt,begyújtóst,szenet,kiadagolva,szépen ,rendesen,hogy folyamatos legyen az utánpótlás..
Nekem mindegy hogy hány fok lesz, csak eső ne essen meg köd ne legyen, úgy elég pocsék lenne az éjféli tűzijáték . De ha tényleg -20 fok lesz, akkor az esőtől már nem félek .