Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Elment a vihar. Előző írásom után fél perccel az áram is elment.

Tegnap késő délutántól egészen napnyugtáig rendkívül erős DNy-ÉK-i áramlással vonultak a felhők felettünk,azonban érdekes volt,hogy alacsonyabb magosságban szintén volt egy ellenirányú stream.
Szerencsére itt nem járt viharral,gyakorlatilag a talajszint környékén mindössze egy gyenge kb. 20-25 km/h-ás hideg áramlást lehetett érezni az egészből,bár ez valószínűleg csak az épületek miatt volt így.
A hőmérséklet értéke gyorsan esett,csakúgy mind a légnedvességé,így viszonylag gyorsan elviselhető,majd kifejezett kellemessé vált a klíma.
A felhők összetorlódva tőlünk nagyobb távolságra-kb. Szolnok térségétől ÉK-re okoztak viharokat,azonban felettünk vonulva szép-inkább ijesztő-tornyos cumulonimbus majd ezt követően cumulonimbus mamma típusú formációkat eredményeztek,ez utóbbi a lemenő Nap elsőre szűrt krómsárga,majd később helio-vörös árnyalatú súrlófényeivel és az állandó dörgéssel meglehetősen apokaliptikus égi színjátékot produkáltak.
Nyomasztó volt.

Itt is hasonló volt plusz 2 szivárvány.. mindkettő teljesen látható volt :)

Időjárási jótanács: Ne hagyd bekapcsolva a modemet és a gépet mert úgy jársz mint én, kib***a a modemet is és a gépet is. És jobb tanács: Ne gépezz viharban, mert belédb*** az áram.

hehehe, nekunk telopoznan keresztul szetegette a modem tapjat xD es a modem elfustolt. szetkaptam utana es neztem h a nyak full fekete lett es a rajtalevo dolgok elegtek mint a franc!

még jó hogy WLant használok. Ráadásul a modem is kábeles :P

Tökmindegy. Ha beüt a közelben,az sem menekül! A szüleim,akiknek éppúgy kábeles a netjük mint neked,az egész konfigot elvesztették,amikor nálam felrobbant a gömbvillám. (Ha az volt ..)
Ehhez még hozzátenném,sem a billentyűzet,sem az egér nem élte túl a kataklizmát.
Pedig be sem volt kapcsolva a rendszer,mindössze össze voltak kötve az egységek.
((EMP effektus???))
Csak kérdezem.

Gyorsan lemostam meg teflonos krémmel políroztam az autóm,mielőtt jön az eső.
Már ma délutántól esőt mondtak.
Van akinél már esik?

Ja, itt Budán is.Így az ablakból első látásra ilyen vizes hógolyózós cipőbeázós hónak tűnik.

Itt is esett vagy 5 centi az éjszaka folyamán, viszont most már havas-eső esik. :|

Most kezdett rá itt Veszprémben a sûrû hóesés, pedig tegnap már jött 6 cm, és meg is maradt.

Vissza
Top Alul