Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Na, felénk villámlás se kell, elég ha fúj a szél és elmegy az áram. Lehetõleg amikor már 80%-át
letöltöttem egy 2 G-ás demonak.

szerencsére nálunk ilyen nincs áram se megy el , ha villám a közelbe csap akkor sincs porbléma.. mer a felépítése a nethálózatnak szerencsére nem busz topológia szerint van:). Ja de a beach boy-oknak jó hír jövő hét környékén meleg lesz 32 fokkal napsütéssel.. szal meg lehet sülni és újra ki lehet próbálni milyen érzés halnak lenni a konzerdobozban :) .

Nah megint jó esős idő van...átis ázott a conversem :D

Nos meddig lesz még ilyen istentelen meleg :S ? időkép szerint jövőhét környékén már normális(abb) idő lesz.

Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van....
Részemrõl a hétvégi társas balatoni fürdõzés már leszervezett, szóval csak így tovább.
Máskor ilyenkor már 3 hete strandra jártunk, most meg vizetcsak a kerben láttam, amikor elöntötte.

Igen Vic! Valóban így volt ez. És a nyarat egy hosszú,száraz,nagyon napsütéses,gyakorlatilag teljesen csapadékmentes ősz ,majd egy kegyetlen,kutya egy tél követte,ahol nem volt ritka a -30 fokos hideg sem.
Pontosan emlékszem mindenre,akkor voltam katona.

Hát igen de azért abban az évben sztem azért a robbanás is befolyásoló tényező volt a környezetre. De ez csak az én véleményem :D

Csiga07":mu4akibq mondta:
Én szeretem a meleget és a nyarat!Legyen 40,nem,50 fok!! :D

akkor kezeltesd magad :D vagy ülj fel egy torila/ villamosra de csak olyan fajtára ahol nincs klíma , szerintem pár kör után meg fog változni a véleményed :P. De mer kint mit lehet csinálni a fürdőzésen kívül kb semimt.. fürödni meg akármikor lehet...

edit: most nézem jövőhéten már jóval barátibb idő lesz 26-27 fokkal :P

Csak pozitívan állok a dolgokhoz,mivel változtatni rajta úgy sem tudok :)
A doki azt mondta,menthetetlen vagyok :D

Jim67":2ru28zja mondta:
Csiga07":2ru28zja mondta:
Én szeretem a meleget és a nyarat!Legyen 40,nem,50 fok!! :D

akkor kezeltesd magad :D vagy ülj fel egy torila/ villamosra de csak olyan fajtára ahol nincs klíma , szerintem pár kör után meg fog változni a véleményed :P. De mer kint mit lehet csinálni a fürdőzésen kívül kb semimt.. fürödni meg akármikor lehet...

edit: most nézem jövőhéten már jóval barátibb idő lesz 26-27 fokkal :P

mit lehet csinálni? dolgozni...
mint teszem azt én is.

mostmár hamarosan végeee :D , szombatra 21 fokot mond összesen :)

jójaz. Ki ke menni meccset nézni sörözni egy szál rövidnaciban azt el lehet lenni simán. Én is mindjárt azt teszem

Vissza
Top Alul