Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Nálunk szakd az eső jéggel együtt a kocsik megállank vagy szinte alig mennek. Most már kezd csillapodni de még mindig rendesen esik. Hát amikor javában esett az ablak párkányomról csak úgy pattogtak le a jegdarabok. És kb 1-2 perc alatt az aszfalt jégburkolatba ment át.
Éppen msot villámot és dörgött de én már úgy nézem h kezd alább hagyni. De megkell hagyni jó kis vihar volt. De még msot is tart kicsit.
Az árkokba csak úgy hömpölyög a viz.

Edit:
most láttam egy nagyon szép villámot még azt is h hova tart. Szép látvány volt meg kell hagyni :D.

Zsilin! Nálam is csak holnap fűnyírás,mert a macskáim belerondítottak,s azt várom,hogy kicsit száradjak immár,mivel nem karom szétkenni a macskafost.... fal1

Az eper nálunk két napig állt víz alatt, de semmi baja, kivéve, hogy 2 hete nem látott napot, csak
tegnap és ma kezdõdött a jó idõ. Az egyik egresbokrot eltörte a szél, a másikat félbe, azt össze-
kötöttem, talán menthetõ.
A fûvet lenyírtam 3 hét után, hát erõlködött szegény gép, fogyasztott rendesen. Mivel nálunk
kutya van, ezért kutyagumiba lépés az adott, de erre nincs orvosság. :)

Ajjaj! Nálam üvöltenek a vad szelek, az eső, mintha dézsából öntenék és még borsó nagyságú jég is esik!

itt még semmi habár van pár felhő.... mire ideér lesz este 10

edit: piros.....

itt sötétedig és a napot nem lehet látni .... hamarosan ide is ideér :D

Remélem,ekkora szél azért nem lesz. :D
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rVzYDIlBQ0w&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rVzYDIlBQ0w&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>

Néhány "idõkép" a mûveim közül:

dsc02310b.jpg

bárányok...
dsc02292h.jpg

érkezõ vihar felhõk...
dsc02093gw.jpg

szuper cella... (nem PS-es)
dsc02294x.jpg

tisztulóban...

Az összes meglévő hócipőm teli van azzal,hogy naponta átlag 1,5 villámlásos-viharosos-blowoutos időjárás van "mán" egy hónapja,osztán este se tv,se internet,de olvasni se nem tudok,mert amióta beütött hozzánk a ménkű,a vihar közeledtétől teljesen dekoncentrált és ideges leszek.

Villámcsapás érte a házatokat? lol2 Az nem lehetett semmi. Nálunk egyszer volt olyan, hogy tőlünk 5 házzal távolabb vágott be. Az elektromos hálózatot kicsit szétcseszte abba a házba, villanyóra kipurcant stb. stb. Idén ezek a féle viharok elég jól elkerülik a településünket (szerencsére). Pesten meg emiatt nincs ok aggodalomra. :roll:

Dutch":3humidfr mondta:
Pesten meg emiatt nincs ok aggodalomra. :roll:
Dehogy nem!Pár éve a mellettünk lévő házba csapott be.
Nekünk tönkrement a dvd-lejátszónk,az egyik tévénk,és a számítógép egere (!). :D

Vissza
Top Alul