Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Barin":4jr4qtl5 mondta:
Ti sem maradtok ki :D Itt még mindig esik.. :(

szerintem ez nem sima eső lesz , az előbb dörgött is egy kicsit :S , éjfélig délre heves zivatar figyelmeztetés is érvényben van.

Itt még mindig esik..tegnap délután óta :(

Itt is esik, még mindig.De legalább már nem olyan intezitással.Viszont rákezdett a szél.Ebbenn az időben az embernek nincsen kedve semmihez.Itt rohadok a lakásban már reggel óta.

ja ráadásul nekem ebben az időben kell költöznöm :x

Itt tegnap dél óta egyfolytában zuhog, esik jobbról, esik balról, meg vízszintesen is, már ahogy a szél
akarja. Még jó, hogy nálunk lehetelen az árvíz.

jönnek hogy vegyünk tőlük wink cipőt :D olcó :D

De remélhetõleg megfullad az összes spanyolcsiga a kertünkben, van amikor 150-et szedünk össze
egy reggel.

gyerekek ez dúrva ami itt van :S

http://www.idokep.hu/?oldal=live

"nagyon remélem" a tiszán is lesz valami árhullám , aztán mire ideér addigra még akkora lesz :S. Ha ezekután meleg lesz a nyár mindenféle 40 fok és társai na akkor fogok falnak menni .

Szerintem edelénybe is hasonló a helyzet

Ja,rokonom lakik Balinka Mecséren megy Bakonycsernyén,fel is hívom őket,mi a helyzet.

Kint voltamk az esőben pirózni.Na gyerekek ne tudjátok meg mennyire átáztam.Van a közelben valami beépítetlen terület, asszem csomáros dűlő.Na ott megyünk a haverommal a méteres fűben, basszus.Csizmában voltam, de sajnos nem gumiban.Az beázott és ilyen hosszúkásabb elég régi bőrkabát meg annyira beszívta a vizet, hogy amikor meg jöttem haza akkor csöpögött belőle.A sapka nélküli fejemről meg ne is beszéljünk.És még a kanócot is eloltotta az eső, tehát potyára szarrááztam és gyalogoltam másfél órát oda-vissza.

Kiscsillag!
A bőrkabátot tessék ápolni vagy méhviasszal,vagy ha olyat nem kapsz,akkor közönséges NIVEA krémmel!
Először hagyod,hogy megszáradjon,utána szépen ,óvatosan átdörzsölöd,beledolgozod a krémet,míg el nem nyeli,persze ,csak ha nem velúr,mert ahhoz speciális ápoló spray kell!

Hát Arlóban is árvíz van már elvileg. Szval eléggé durva a helyzet. És igen ezután lesz még hideg meg utána forroság és úgy tippelek de remélem h rosszul :).
ejnye ejnye ilynekor petárdázni :D.

Pedig ,de szívesen petárdáznék néha én is,csak az a baj,sehol nem lehet kapni,ráadásul ugye.....Hát nem biztos,hogy szeretné a hatóság,és amilyen jó szomszédaim vannak errefelé....

Vissza
Top Alul