Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Itt is esik, még mindig.De legalább már nem olyan intezitással.Viszont rákezdett a szél.Ebbenn az időben az embernek nincsen kedve semmihez.Itt rohadok a lakásban már reggel óta.
Itt tegnap dél óta egyfolytában zuhog, esik jobbról, esik balról, meg vízszintesen is, már ahogy a szél
akarja. Még jó, hogy nálunk lehetelen az árvíz.
tiszta olyan mitn a forest gump ban ott is esett az eső napokig hetekig, minden formában aztán amikor elállt jöttek a vietkongok, itt mi lessz? kínaiak? XD
"nagyon remélem" a tiszán is lesz valami árhullám , aztán mire ideér addigra még akkora lesz :S. Ha ezekután meleg lesz a nyár mindenféle 40 fok és társai na akkor fogok falnak menni .
Kint voltamk az esőben pirózni.Na gyerekek ne tudjátok meg mennyire átáztam.Van a közelben valami beépítetlen terület, asszem csomáros dűlő.Na ott megyünk a haverommal a méteres fűben, basszus.Csizmában voltam, de sajnos nem gumiban.Az beázott és ilyen hosszúkásabb elég régi bőrkabát meg annyira beszívta a vizet, hogy amikor meg jöttem haza akkor csöpögött belőle.A sapka nélküli fejemről meg ne is beszéljünk.És még a kanócot is eloltotta az eső, tehát potyára szarrááztam és gyalogoltam másfél órát oda-vissza.
Kiscsillag!
A bőrkabátot tessék ápolni vagy méhviasszal,vagy ha olyat nem kapsz,akkor közönséges NIVEA krémmel!
Először hagyod,hogy megszáradjon,utána szépen ,óvatosan átdörzsölöd,beledolgozod a krémet,míg el nem nyeli,persze ,csak ha nem velúr,mert ahhoz speciális ápoló spray kell!
Hát Arlóban is árvíz van már elvileg. Szval eléggé durva a helyzet. És igen ezután lesz még hideg meg utána forroság és úgy tippelek de remélem h rosszul . ejnye ejnye ilynekor petárdázni .
Pedig ,de szívesen petárdáznék néha én is,csak az a baj,sehol nem lehet kapni,ráadásul ugye.....Hát nem biztos,hogy szeretné a hatóság,és amilyen jó szomszédaim vannak errefelé....