Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Jimnek abszolúte igaza van,minden tekintetben. A 2005-ös tavaszról annyit,hogy valóban extrém volt a március idusa. Olyan hóviharban mentünk ki szünetre ügyelni,hogy az arcunkat majd szétszurkálta a sok kis Schneeflocken,de a gyerekek élvezték piszkosul!

Télen nagyon hideg van,nyáron nagyon meleg van,soha nincs jó idő,mindég késik a vonat..... fal1

Szerintem a május a lehető legoptimálisabb hónap. Akkor a legjobb számomra az időjárás. Lehet, hogy előfordulnak már 30 fok körüli hőmérsékletek, de reggelenként már nincs hideg és valamivel több csapadék is előfordul, mint nyáron. Azt mondom, hogy inkább legyen meleg, mint hideg. Gazdaságosabb. :P :)

Na meg persze az egy külön feeling amikor a fák virágzanak és kellemes illat van. Akácerdő van a földünk végén úgyhogy esténként nagyokat lehet chill-elni ilyenkor. :D

azajo ido amikor reggel puloverbe mesz el, de mar meleged van benne. aztan delutan mar egyszalpoloba es rovidgatyaba tottyogsz haza :D

Na,azt nem szeretem. Reggel bőrkabát a motoron,sokszor még kesztyű is,aztán hazafele dudorodik a hátizsák!
Azonban bárcsak itt volna már a tavasz!

Most akkor a hét közepén is lesz hóesés vagy csak hétvégén?
Össze-vissza beszélnek lol2

az omsz azt mondja , hogy holnap meg szerdán is , aztán vasárnap és hétfőn is.... az accuweather is kb ezt mondja de otthozzáteszi , hogy 3-8cm hó várható :S

bammeg , mostmár végelehetne a télnek dühös2 , de nyár sem kell , olyan tavaszi időjárás mint karácsonykor volt megfelelne :D

Én még elviselnék egy kis fagyoskodást ha elfogadható mennyiségű hó is tartozik hozzá :D . Másrészt valahogy sokkal jobban esik egy hosszú, kemény tél után a tavaszi idő.

Úgy van!!!! És este meg olyankor ki lehet ülni mondjuk a kertbe,vagy valami nyugodt helyre. Azt szoktam,és csöndesen el lehet sörözgetni. Közben a macskáim színházasait játszanak. Komoly!

Jim67":1jx14zwd mondta:
az omsz azt mondja , hogy holnap meg szerdán is , aztán vasárnap és hétfőn is.... az accuweather is kb ezt mondja de otthozzáteszi , hogy 3-8cm hó várható :S

nem is tudtam h az orszagos mentoszolgalat ad ki idojarasjelentest :D :D :D
na ma alkotttam idojarasba, kivalositotta mar meg azt h megfagyott a haja???
egyszeru es nagyszeru megoldani kell hozza egy tesi ora, utana zuhany aztan ki a -15 fokba :D :D
jobb hatasfoka van mint barmelyik zselenek :D :D
aztan hetvegen kicsit jobb ido volt felment 1 fokra a homerseklet es a fasza 40-50 centi ho olvadni kezdett, igenam de estere visszatert a -10-12 fok. szoval a varos es a kornyezo reszek most atlagosan 6 centi jeg van midnen utszakaszon :D :D a busz a jokis uton amit megprobaltak felkparni(nehany helyen sikerult, pl autopalya bar ott kamionmereto hokotrok mennek ket tololapattal :D :D 110el ugy h szikrazik az egesz ut) szoval a busz az uton hazafele a raszkodastol majdnem atomjaira esett szet. de annyira osszevolt fagyva h nem esett szet :D :D

Reggel pont kimaradt az a buszjárat, amivel szoktam járni, úgyhogy ácsoroghattam +10 percet a mínusz tíz fokban. :roll:

Milyen suliba jársz te hogy tesi óra után még van idő lezuhanyozni? <:D>

kerlek szepen egy jo iskolaba, szunetek 20 percesek, ebedszunet!!!!! 1 ora :D :D tesi oranal meg ugy van szamolva h legyen ido zuhanyozni :D :D szoval nem budosen maszkalsz hazafele :D :D

Vissza
Top Alul