Hírek

nos én ezeket úgy láttam máshol...

*** 2012. 07. 14. 00:19:25 #154
http://www.vostokgames.com/en/news/survarium-first-game-screenshots-released

Ez annyira nincs messze a STALKER -től

*** 2012. 07. 12. 13:24:42 #153
Nagyon szerettem a Stalker részeit mindegyik megvan és ki is játszottam.Sajnálattal halottam,hogy nem lesz stalker 2 hanem Survarium lesz helyette.Remélem ebben átdolgozzák a grafikát és élethűbb lesz,mert az eddigi részekben szép volt,de azért kicsit (meseszerű) szerintem egy élethű grafikával sokkal jobban nézne ki.Nem tudok sokat erről a Survarium-ról.Amit halottam,hogy egy egész világot sújtó katasztrófa lesz vagy hasonló és egy online játék lesz.Mi ezekből az igaz és mikorra várható a játék ?

Én nem hallottam erről a Survarium-ról, de több honlapon is az áll, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 2014-re várható és nem fogják leállítani a készítést attól még hogy megszűnt a GSC, pontosan nem tudni ki vette át a fejlesztést mert az egyik honlapon a Bethesda-t írják a másikon meg a Vostok-ot és így tovább.

Vostok a Survarium, Bethesda a Stalker, akik csak a játék jogait kaptál meg, a teljes márkáét nem.. :)

Így már érthető. Valaki nem tud valami hivatalos "bemutató" videót a játékról? Mert csak olyat találtam hogy animációk meg...

Hát, ööö.. Akkor hol van? Mert minden honlapon az van, hogy a GSC vezetője nem akarta tovább csinálni ezért bezárta a céget, és néhány tagja átment valamelyik másik céghez...

Igen ám én is olvastam mostanság egy olyat, hogy mégis csak csinálják a Stalker2-t és készül mert megkapták a jogokat vagy megvásárolták valakitől aki blaldjjjanas nem tudom már követni. Jó lenne egy nyilatkozat, hogy igen csináljuk vagy nem.

Értetlenkedés helyett vissza kell olvasni ebben a topikban...

lehetett sejteni... nagyon várom a Survariumot, van benne potenciál rendesen, remélem ki is aknázzák !

Nincsenek a jogok a bitcomposernél :)

From Don Reba ( GSC Forums Moderator ):
Sergey Galyonkin got in touch with Grigorovich and found that:

1. He did not negotiate with bitComposer about giving them the rights to the trade mark S.T.A.L.K.E.R. and still keeps them for both USA and Europe.
2. bitComposer distributed Call of Pripyat and still owes GSC 8 months' royalties.

nem tudom h don répa vagy a bitComposer hivatalos weboldala hazudik akkor ?

Nos úgy tûnik, hogy a bitComposer az íróktól( ill. a még életben lévõ testvértõl), vette meg a
regény jogait, hogy játékot készíthessen belõle. Az ukránok valszeg nem köthetnek bele ebbe,
így lesz egy új játék Sztalker témában.

Szóval akkor összefoglalva: van a S.T.A.L.K.E.R. című videojáték amit a GSC csinált és vannak a hozzá kapcsolódó terjesztési és miegymás jogok meg van a Strugackij fívérek -féle S.T.A.L.K.E.R. című regény alapján készíthető videojátékokhoz kapcsolódó jogok. Tehát ez két külön dolog és az előbbiek még mindig Sergiy Grygorovych-nél az utóbbiak pedig a bitComposernél vannak.

Ugye??

De mivel a trade mark még Grygorovychnél van ezért gondolom nem lehet az a készülő játék neve hogy S.T.A.L.K.E.R. 2, legalábbis akkor ez következik belőle.
Amúgy a bitComposerék ilyen játékokat csinálnak: http://www.bit-composer.com/games/1/3f6 ... 0x1200.jpg
Kíváncsi vagyok mit hoznának ki a S.T.A.L.K.E.R. brandból de ez ilyen preverz, beteg kíváncsiság :twisted:

Vissza
Top Alul