Hírek

Ha ez

http://www.dsogaming.com/news/s-t-a-l-k ... uirements/

amit Scare linkelt az üzifalra akkor meglepődnék ha FOV-nak hívnák az új engine-t :D

Itt a FOV a Fiel of View-t vagyis a látószöget jelenti, és azt írják, hogy nem akarnak egy kis látószögű CoD klónt csinálni, mert szerintük a kis látószög negatívan hathat a kisagyra.Biztos valamelyik fejlesztő epilepsziás
zombie.gif

VinoBob":1esrgasr mondta:
szerintük a kis látószög negatívan hathat a kisagyra.

Szerintem a GSC-nek sürgősen fel kéne vennie egy profi szóvivőt és PR-szakembert, Grigorovichot pedig örökre eltiltani mindenféle mikrofontól.

Van nekik, ott van Oleg Yavorsky. Amúgy meg a blur+kis FOV kombó tényleg nem jó annak aki epilepsziás, dehát a blurt ki lehet kapcsolni FOV-ot meg lehet állítgatni. Ez az egész inkább csak egy olyan marketing duma, hogy ők nem akarnak post process felé elmenni, mer az hálivúd, holott egyrészt a CoP megjelenése előtt ők is nyomatták a "fotórealisztikus" szöveget, másrészt meg a mainstream irány sem csak erről szól, inkább csak egy szelete annak, hogy az FPS-ek nagy része próbál mozis jellegzetességeket magára ölteni. De hogy mást ne mondjak pont a Stalker készült film alapján.Azt azért mégse mondhatják, hogy úgy sokkal költséghatékonyabbak vagyunk, ha házon belül állítjuk elő a motort,még ha nem is olyan jó, ezért inkább próbálják megkülönböztetni magukat valamilyen módon a konkurenciától. Pedig lehet jobban jártak volna egy liszenszelt UDK.val, vagy CE3-al, való igaz azt meg kell tanulni használni, de kb ugyanannyi idő, mintha fejlesztenének egy új motort, és ut ána meg gyorsabban lehet vele dolgozni, meg a végeredmény is jobb minőségű. Egyedül abból a szempontból jobb a saját motor, hogy megmarad a kompetencia a vállalatnál, és ha valamilyen oknál fogva bemukkol valamelyik piacvezető termék, akkor nem a tanácstalanság van, hogy mitévők legyenek, hanem megpróbálhatnak a helyére lépni. Stratégia kérdése az egész.

VinoBob, konkrétan hol van Oleg Yavorsky? Mert hogy nem nagyon hallat magáról. Ami nem lenne feltétlenül baj, ha közben a CEO nem nyilatkozna össze-vissza. Nekem úgy tűnik, a GSC nyilatkozatai az elmúlt fél évben a korábban tett nyilatkozatok magyarázataira vagy cáfolataira szorulnak, és semmi kézzelfoghatót nem tudunk sem a filmről, sem a sorozatról, sem a játékról. Amikor meg valami hír jön, az is inkább olyan hogy bár ne jött volna. Lásd a DRM dolgot. (Ott ugye SG az eredeti orosz interjúban kerek perec kijelentette hogy Stalker 2 = DRM és letöltős tartalom, aztán hirtelen arról lett szó hogy nem is úgy gondolták meg csak latolgatnak :))
Már magunk közt szólva... :)

Nem tom biztos pihizik, de igazából engem nem is érdekel, a PR sose foglalkoztatott, engem a technikai dolgok érdekelnek, azt meg leginkább GDC vagy SIGGRAPH prezentációkban, techdemokban publikálják, nem ilyen-olyan oldalakon megjelenő spekulatív cikkekben.

Szuper, csakhogy a játék sikere pont az ilyen-olyan oldalakon megjelenő spekulatív cikkek olvasóin múlik és nem azokon akiket a GDC és SIGGRAPH prezentációk érdeklik...

Zulu Bravo":190xjsyh mondta:
VinoBob, konkrétan hol van Oleg Yavorsky? Mert hogy nem nagyon hallat magáról. Ami nem lenne feltétlenül baj, ha közben a CEO nem nyilatkozna össze-vissza. Nekem úgy tűnik, a GSC nyilatkozatai az elmúlt fél évben a korábban tett nyilatkozatok magyarázataira vagy cáfolataira szorulnak, és semmi kézzelfoghatót nem tudunk sem a filmről, sem a sorozatról, sem a játékról. Amikor meg valami hír jön, az is inkább olyan hogy bár ne jött volna. Lásd a DRM dolgot. (Ott ugye SG az eredeti orosz interjúban kerek perec kijelentette hogy Stalker 2 = DRM és letöltős tartalom, aztán hirtelen arról lett szó hogy nem is úgy gondolták meg csak latolgatnak :))
Már magunk közt szólva... :)

azt az interjút valami idóta félrefordította....

Amint már korábban írtam fél évvel a megjelenés előtt lesz konkrét hír a játékról és a sorozatról is. Akkor fogunk pontos dolgokat megtudni addig meg maradnak a néhol idegesítő hírfoszlányok nem egyértelmű vagy félreértett hírek, pletykák. Nem kell túl reagálni a végeredmény a fontos nem a közben elszólt fake hírek.
(a hír fo-sz-lá-ny-t mért is csillagozza ki? :D)

Mennyire über játék lenne ebből, ha megfogadnának szinte mindent amit írtam nekik O.o

Jim67":11b3s44s mondta:
azt az interjút valami idóta félrefordította....

Bocsi Jim, de kőkeményen "állandó internet kapcsolat kell majd a játékhoz" áll az orosz eredetiben. Na mindegy :)

Vissza
Top Alul