Hírek

persze mindig van olyan ember akinek semmi sem jó.....

jaj, írták hogy nem lesznek női stalkerek, alibi magyarázat szerintem hogy a maszk vagy állarc alatt fölösleges, szerintem nem egy küldetést lehetett volna építeni a női karakterekre, csak egy nagyon triviálisat mondok, csapos lehetne akár nő is... egy nő aki a testvérét apját keresi állruhában... mondjuk ez engem hidegen hagy a fontos nekem a megjelenési dátum...

Nem azért mert személyesen modderkedni akarok csak nagyon idegesítő, hogy azt látom új hsz érkezett a hírek topicba és hírt várva megnézem és mégis olyan felesleges beszélgetéseket találok aminek semmi hír értéke nincs és egyébként is van rá külön szoba!! Kérek mindenkit, hogy ide csak a játékkal kapcsolatos új híreket, információkat tessenek megosztani! Az, hogy kinek mi tetszene a 2-ben az nem ide tartozik!

The Ras a fórumon szerintem azért van hogy a hírekről beszélgessünk is és véleményt mondjunk, pölö valaki ír egy hírt a játékról azt ne itt véleményezzük...

értem de tudod Ras ha erdőbe jársz akkor ugye fütyülsz?

Zárjátok be a topicot aztán majdha van valami hír a mod beírja oszt nem lesz belőle sértődés meg stb

jim, ki sértödött itt meg? én csak azt nem értem hogy ras benyög valamit és a mod már pattan is és egy másik topicba átszorja az itt kommentált híreket, mert ugye ide csak híreket lehet beírni és nem szabad kommentálni...

Ezért "Hírek" a topic neve nem pedig "Kommentek a hírekhez". És azért pattent a mod mert igazam van és jogos volt az amit mondtam, te pedig be vagy sértődve mert a te hsz-id is átkerültek. Azért mert nem ide valók! Ha nem tiszta tessék elolvasni a szabályzatot vagy panaszt lehet tenni a modnál, vagy esetleg ha nagyon jól esik akkor panaszkodj még egy sort itt és attól biztosan jobb lesz..

Ras úgy látom fütyülsz az erdőben... :) ;) szerinted mennyire érdekel ez az egész... semennyire... csak megjegyzek egy két dolgot és könyvelem ki milyen itt...

Kedveseim, ne szivassátok a többi tagot, meglátom a csillagot, ideklikkelek, már elõre örülök, hogy van valami hír, azután meg valami egészen mást találok.

Egyetértek. Én is azért jövök ide hogy híreket olvassak. Bár megsértődni nem fogok, csak mert orrba-szájba megy az offolás.

Na pont ez végett megy részemről a szájtépés, pontosan ezért! Baban látod nem csak engem zavar ha nem hírek találok itt hanem üres locsogást!? Na jól van én itt be is fejeztem nem szeretnék tényleg a többi taggal kicseszni a vitánknak már értelme sincs mert én fütyülök te meg könyvelsz. Rád bízom.

Itt nyávogtok hogy nem hírek ezek a komik de már durván 1 oldalt írtatok tele a hisztitekkel szal ideje abbahagyni

Amíg nem érkezik értékelhető hír zárolom a topikot !

Akinek van igazolható híre az küldje el bármelyik moderátornak és ki lesz téve/újra lesz nyitva a topik !

Nos, jöttek új hírek többek között, hogy X360-ra biztosan meg fog jelenni ami a konzolt érinti, de PS3-ra már nem biztos, ez függ az akkori "állapottól". Ha jól sikerült kivennem saját motoron fog futni amit a GSC fejlesztett. FOV-nak hívják.
Továbbá Nem kell tartanunk semmilyen fajta COD vagy BF elemtől ez nem egy új klón játék lezs az előbb említett gameknek, tehát megmarad a jóféle post-szovjet apokaliptikus -igazi Stalker- hangulata a játéknak.
Odafigyelnek az igényes és szép grafikára de ez azt is jeleni egyben, hogy magasabb lesz a rendszerkövetelménye.
Ez a nemrég elterjedt DRM dolog pedig kamu nem lesz szükség állandó internetkapcsolatra, többek között azért is mert keletebbre tőlünk sokkal drágább és ehhez lassabb internet elérhetőség párosul tehát nem akarnak senkivel sem kicseszni így ez meg sem fordul a fejükben.
Ez az FOV motor nem lesz licenshez kötött tehát gondolom nyílt forráskódú lesz.
És végül a "média" része 6 hónappal a megjelenés előtt kezdődik, tehát ingame képek, videók és ez valahol egyfajta jelzés is a várható játék megjelenésre.
Nos ez minden amivel jelenleg szolgálhatok remélem mindenkinek enyhítettem kicsit az információ szomjúságát! :)
További szépet minden Stalkernek!

Vissza
Top Alul