Hírek

Én várom a Stalker 2-t. Nem merek nagyon nagy durranásra számítani mert akkor annál nagyobb csalódás érhet. Bízok a legjobbakban és várok türelmesen. A női stalkerek hiánya nem mozgat mert nem sok minden látszódott volna valószínűleg belőlük. Mármint az arcukon kívül semmi, de az is lehet, hogy még az sem mert a gázmaszk eltakarta volna. Szóval szerintem nem sok mindenről maradtunk le. De azért egy concept artot lehet nemártana a kíváncsiskodó fanoknak kidobni egyszer.

hát gyerekek ne ítéljétek már el szegény játékot pár hír meg mi egyéb alapján, szerintem mindenkinek tetszeni fog szal nó para :).

Persze, hogy fasza lesz!De a Lost Alpha most akkoris egy picit várósabb! :) És hamarabb is jön ha minden jól alakul! :DD

eddig én még nem csalódtam a szériában és szerintem most sem fogok, ill fogunk...

hát én is jobban várom a lost alphat mint a stalker2t :D bár ha csak annyira jó lesz mint a széria bármelyik része akkor már megérte

ez a videó meg... még én is rájöttem hogy kamu

Szerint jobb ötlet lett volna egy SoC 2.0 Feljavított grafal és az eddigi stalker + mechanizmusokkal (Pl Fejleszthető páncél stukkert stb) meg egy ujj AI val.

Martin, a STALKER brand bőven megérdemli, hogy ezt a sok elfuserált dolgot nemhogy kijavítsák, de lényegében az alapoktól újraépítsék. Nem lehet egy zsákot szétfoltozni, inkább vegyél egy újat, erőset.

Magyarul újjáépített motorral újraalkotják a világot, és remélhetőleg ésszel csinálják, hallgatva a sok fanra.
Open-world jelleggel, mint egy Fallout, és sok interakcióval, csapatmunkával, stb stb. Lehető leg reálisabb legyen lehetőségek terén. Nem a grafikán kell élveszkedni, ha alatta meg gyakorlatilag semmi sincs.
(Crysis2,FarCry2,NFS-k, stb...)

--- Remélem h az xRayEngine v2 csak pletyka, és h eszük ágában nincs azt a motort tovább használni, mert egy kalap snorkkaki.

Nekem semmi bajom a SoC al sokan mondják mien bugos :D én nemtalálkoztam egyel se...Mellegsleg az egész történet nagyon király...A Játék környezet XD a többiben egyáltalán nem jött be főleg a CoP ban :O a CoP nak meg a CS nek szerintem nincs ojan nagy hangulata mint a SoC nak.

Most nem igazán értem a hozzászólásokat.
A stalker 2 nem lesz más, mint a SOC újra feldolgozva???

Nekem ez lenne mindem vágyam :D Egy ős Stalker lövészel végigkövetni az életútját :D Ez minden álom ha ez télleg igaz akkor bármien rosz játék is lesz már csak a Storya maitt is megveszem.

Igazából rossz játék már alapból nem lehet mert a Zónában fog játszódni. És ezért a hangulat simán elviszi a hátán a játékot.

Vissza
Top Alul