Hírek

The Ras hsz-éhez még ezt hozzátenném:

A gameinator fórumon volt 1 újabb interjú, abban 2012 a tervezett megjelenés (az új enginet már 2005-6óta tervezték, és el is kezdték előkészületeit még a soc megjelenése előtt). A stk2 honlap fél évvel a megjelenés előtt lesz aktív, és screenshotok is csak fél évvel a megjelenés előtt lesznek publikálva. A játék engineje a legújabb technológiákat használja, és a végén ingyenessé teszik a forráskódját (szntem grigorovics nem volt észnél amikor ezt írta, szntem csak sima single sdk lesz ebből, de majd látjuk). A sztori bemutatja majd strelok első útját a zónában. Mivel szerintük képtelenség olyan játékot csinálni ami egyben single és multiplay is, ezért a multi rész később külön játékként fog megjelenni. Nem lesz openbeta teszt, magabiztosak eléggé. Lesz special edition, és az addonok lehetőségét sem zárják ki.

a többi:
http://www.gameru.net/forum/index.php?s ... &p=1156166

"A sztori bemutatja majd strelok első útját a zónában."
Tehát kapunk egy CS-nál is előbbi részt. Vajon üldözni fogjuk, mi leszünk, vagy spanolni fogunk Strelok komával? :D

Nem lesznek nők!? Pedig úgy reménykedtem... Legalább nem ígérték volna meg. Szerintem elég sok embernek okoztak csalódást ezzel.

Én is. Nem kicsit unalmas már, hogy az egész stalker-sorozat Strelok körül forog. A SoC-ban igen jó volt alapsztorinak, a CS is jó volt egy előzménynek, a CoP-ban elment az a felbukkanás, de hogy még egy részt szenteljenek neki...

Szerintem egyéltalán nem gáz, hogy nem lesznek benne női stalkerek. Kapunk majd az arcunkba ismét olyan atmoszférát. :) Új fegyverekre hiánya se okozhat gondot, mert eddig is volt választék. Ha meg újabb high-tech cuccokat dobnának be a Zónába az valamelyest rontana szerintem a játék "realisztikáján".
Strelok első útja... akkor ez lenne a prológ prológja? :D Lehet ismételten benne lesz akkor a Clear Sky frakció? Hmm, várjuk a dolgot!

Én még arra is mérget vennék, hogy a CS előtti frakció is lesz benne. Lehet spanolhatunk majd Agyarral meg Szellemmel, meg a Dokival is, jobban megismerhetjük őket. bár szerintem a CS-t nem teszik vissza bele, mert az már rókabőr lehúzás lenne, esetleg az a frakció még benne lehetne, amelyiknek a főnöket Szellem kivégezte.

jól hangzik, de spekulációkból nem élünk meg! másrészt ha bejönnek, rontják a meglepit :D
engem nem bánt hogy nincsenek új fegyverek ha kell valakinek az majd vár a modderekre 1-6 hónapot és összedobnak majd egy complite vagy egy OL mód szerűséget.
viszont örülnék ha visszatérne a frakció harc a zónába és nem csak állóháború lenne. De ne is legyen játékos függő a harc.
nők: Minek? csak a baj van velük! (általánosítás=nem mindenkire igaz)

Szerintem jó ez így hogy nem lesznek nők. Legalább így is magányosabban fogjuk érezni magunkat ami szvsz nagyon ott volt az előző részekben.

RENIgade":85j1fm3h mondta:
Én is. Nem kicsit unalmas már, hogy az egész stalker-sorozat Strelok körül forog. A SoC-ban igen jó volt alapsztorinak, a CS is jó volt egy előzménynek, a CoP-ban elment az a felbukkanás, de hogy még egy részt szenteljenek neki...

Tökéletesen egyetértek. Még azt sem lehet mondani hogy "viszontlátjuk", mert az eddigi részekben kábé nulla egyénisége volt a főszereplőknek.

Meg ez az egész sequel dolog sem az igazi. Amikor John-nal és Karl-lal a Southern Comfortot írtuk (ami amúgy 9/11 körül lesz kapható), pont azért választottunk új helszínt és sztorit mert már untuk a "megyünk a CNPP-be és közben lövöldözünk" sablont.

Hát nekem se tetszik, ez az előzményes dolog, de ez van, arra viszont kíváncsi lennék, hogy oldják meg a történetet, remélem, itt megismerkedhetünk akkor Strelok, barátaival.
És kíváncsi leszek az új helyszínekre, a régieken nem játszódhat a történet, mert akkor ütné a SOC-ot nem lesz benne a100 járd bár és a helyőrség
Hogy találkoznánk, a szabadégboltosokkal, azt kétlem.
Ők a SC ig nem igazán mozdultak ki a mocsárból.

Velociraptor":3iiiuq4r mondta:
remélem, itt megismerkedhetünk akkor Strelok barátaival

Halál izgalmas lesz egy olyan sztorit végigjátszani amiről tudjuk hogyan fog végződni. A CS-nél már láttuk hogy nem igazán megy a GSC-nek ez a sequeles dolog. Na mindegy, a híreket olvasva egyre kevésbé várom a Stalker 2-t.

Nothing will stop GSC on their triumphant march to screw up the franchise.

Ez az előzményes dolog nem annyira tetszetős...Akkor lenne értelme, ha a SoC vége és a CoP vége közötti időszakot mutatná be, azaz hogy Strelok mire is jött rá az útja során stb...

én már nagyon ki vagyok éhezve... alig várom már a játékot... mindent eldobok ha megjelenik...

Én is nagyon várom már, e valahogyan a Lost Alphát jobban várom.Ráadásul az menni fog a gépemen! :D

Egyre kevésbé várom az új Stalkert. A női karakterekre kíváncsi lettem volna, hát mégsem lesznek...

Lost Alpha és Smrter 0.45 jóval várósabb számomra.

Vissza
Top Alul