Hírek

azt írják lehet neten fenn lesz sztrimelhető formában. így azok is meg tudják nézni, akiknél nem vetítik :É

ez is igaz de mindenféle képen jó a neten való közzététel is. Így is figyelemmel tudják kísérni a nézettséget ami pozitív visszajelzésekhez vezet.

Alig várom már a szlovák szinkronost ami alatt barkács tesco minőségű felirat lesz :D

Egy kéz tuti nem elég arra, hogy megszámoljuk hányszor volt már ez a videó ide beágyazva/belinkelve. :D
Továbbá köze nincs a Stalker 2-höz :)

Semmi köze sincs hozzá. Mikor a CoP-ról még szó sem volt mert még mindenki a CS-re "verte" már akkor láttam. Persze lehet régebbi, kitudja.

én is láttam a videót de szerintem nem fog egyhamar vászonra kerülni a STALKER ,de ha igen akkor meg tuti gagyi leszz

na igen... az oroszokban van 1 olyan dolog amit röhejnek tartok:
dolgoznak egy cuccon, de az 2 féle lehet vagy nagyot üt! vagy a béka segge alatt van...
Remélem a Sorozat nem ilyen lesz... bár az intró jónak tűnik, de meg kell hogy valljam az elején amikor a gyépés katonát és a szakácsot láttam az már röhej volt... a másik meg a 2 katona beszélget, és amelyik a detektorral bíbelődik arról komolyan első látásra Argentinnak mondtam volna...

Nekem tetszik, hogy kicsit "gagyi" meg amatőr jellegű, de ha komolytalan hülyeség lesz, akkor semmi értelme sincs. Remélem szörnyek lesznek benne, meg zombik meg agyperzselő. :D

Igen, nem hinném, hogy túl sok figyelmet fordítanának a CGI-re és az megint ellene szól, hogy a költségvetésbe igen jelentősen beleszól. Szóval nem hinném, hogy lesz benne túl sok CGI és azt is remélem, hogy a cliffhangerektől mentes lesz nagyjából.

megint megnéztem és szerintem gagyi az egész sőt ha film vagy sorozat lessz akkor sem az oroszok fogják csinálni

the.guide":2pop1y78 mondta:
Nekem, tetszik, és már várom hogy ne csak a "trailert" láthassam.:) Mellesleg Scarecrow, és The Ras, mi ismerjük egymást:D
Nem tudom mivel nem tudom, hogy nézel ki így elég nehéz lenne megmondanom. :D

Vissza
Top Alul