Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
na igen... az oroszokban van 1 olyan dolog amit röhejnek tartok:
dolgoznak egy cuccon, de az 2 féle lehet vagy nagyot üt! vagy a béka segge alatt van...
Remélem a Sorozat nem ilyen lesz... bár az intró jónak tűnik, de meg kell hogy valljam az elején amikor a gyépés katonát és a szakácsot láttam az már röhej volt... a másik meg a 2 katona beszélget, és amelyik a detektorral bíbelődik arról komolyan első látásra Argentinnak mondtam volna...
Nekem tetszik, hogy kicsit "gagyi" meg amatőr jellegű, de ha komolytalan hülyeség lesz, akkor semmi értelme sincs. Remélem szörnyek lesznek benne, meg zombik meg agyperzselő.
én a szörnyeken lehet nem rosálnék be... mert ahhoz eléggé oda kéne nyúlni számítógépesen... de nem hiszem hogy annyira foglalkoznának vele...(értem pénzügyileg)
Igen, nem hinném, hogy túl sok figyelmet fordítanának a CGI-re és az megint ellene szól, hogy a költségvetésbe igen jelentősen beleszól. Szóval nem hinném, hogy lesz benne túl sok CGI és azt is remélem, hogy a cliffhangerektől mentes lesz nagyjából.