Hírek

Bocs de nem tom már türtőztetni magam miaz az "easter egg"? :?: fogatlan

google segít :D http://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%BAsv% ... toj%C3%A1s

egy gémsztár videó teszt :)

<object width="400" height="245" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0"><param name="movie" value="http://tv.gamestar.hu/player/8992"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://tv.gamestar.hu/player/8992" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="400" height="245"></embed></object>

Miért olyanokra bízzák a játék értékelését,akiknek fogalmuk sincs a játékról és annak hangulatáról?

Pár idézet a tesztelőktől:
"-Ezek velünk vannak,ezek nem ellenünk voltak az első részben?"
Ha nem tudod követni a sztorit, rárakod a célkeresztet az emberre és ha nem piros,akkor nem ellenség.

A játék említésre méltó újdonságai:
"-Két új szörny (modról még nem hallott),a többieknek új tulajdonságai vannak(?)
Ennyi? :(

"-Új fegyverek is vannak,ha minden igaz"
Az a fegyver,amikor ezt mondja, a Clear Skyban is volt(jó sokszor játszhatott vele)

-"A járművekbe még mindig nem szállhatunk be"
Így igaz,de könyörgöm,egy pozitívumot is találjanak már!

"-Egereket lőnek?"
Nem,elefántot

A frakciók neveit illene tudni,ha már tesztelünk....

-"Monoton,mint az elődei"
Nézőpont kérdése,én nem tudom megunni.

"-Arra alapult a stalker-játék,hogy ugyan oda szuttyogtál végig az egyik pálya végétől a másikig"
"-Végig kell szüttyögni az anomáliák tengerén,ez idegesítő"
Lásd előző véleményemet

Végül bemutat egy bugot(nevetve)
Na és?Nincs stalker bug nélkül,ezt tudjuk(szinte már hiányozna :D )

Én szeretném megköszönni ezt az értékelést,mint tudjuk ízlések és pofonok,különbözőek :)
nagyon visszafogtam magam :D

Csiga07":1s1hrcha mondta:
Miért olyanokra bízzák a játék értékelését,akiknek fogalmuk sincs a játékról és annak hangulatáról?

Pár idézet a tesztelőktől:
"-Ezek velünk vannak,ezek nem ellenünk voltak az első részben?"
Ha nem tudod követni a sztorit, rárakod a célkeresztet az emberre és ha nem piros,akkor nem ellenség.

A játék említésre méltó újdonságai:
"-Két új szörny (modról még nem hallott),a többieknek új tulajdonságai vannak(?)
Ennyi? :(

"-Új fegyverek is vannak,ha minden igaz"
Az a fegyver,amikor ezt mondja, a Clear Skyban is volt(jó sokszor játszhatott vele)

-"A járművekbe még mindig nem szállhatunk be"
Így igaz,de könyörgöm,egy pozitívumot is találjanak már!

"-Egereket lőnek?"
Nem,elefántot

A frakciók neveit illene tudni,ha már tesztelünk....

-"Monoton,mint az elődei"
Nézőpont kérdése,én nem tudom megunni.

"-Arra alapult a stalker-játék,hogy ugyan oda szuttyogtál végig az egyik pálya végétől a másikig"
"-Végig kell szüttyögni az anomáliák tengerén,ez idegesítő"
Lásd előző véleményemet

Végül bemutat egy bugot(nevetve)
Na és?Nincs stalker bug nélkül,ezt tudjuk(szinte már hiányozna :D )

Én szeretném megköszönni ezt az értékelést,mint tudjuk ízlések és pofonok,különbözőek :)
nagyon visszafogtam magam :D

hidd el , ez kismiska ahhoz ami a nyomtatott magazinban van , majd a héten lesz alkalmam és scannelem :)

Kíváncsian(és szomorúan) várom

Most olvasom a kommenteket a gamestaron,örülök,hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel fal1

Nem bírom nézni! Ezek a gémsz*rosok hüék! Kicsit bepöccentem. Nem is éert hozzá játszott már egyátalán "Shtaalkerrrel" a bemuti videoón kívül? #B
Mégyek is lőni! lövés1

Blackacehun":1fc28fsi mondta:
Bocs a kirohanásért, de felmérgeltem magam nagyon.

Most hogy leálltam a játékkal, / a vége főcím után / megnéztem mit is kaptam a pénzemért. Igazándiból a lengyel cenega által kiadott lemezt 3 nyelvű telepítővel /cseh, lengyel és angol/ , egy félrefordításokkal és hibákkal teli borítót, valamint egy kézikönyvnek csúfolt leporellót, ami 8 oldalas és fekete-fehér. Mondjuk ez is tele van hibákkal /pl Vízi Sín hadművelet/ . Ennyi erővel a kiadó megtehette volna azt is hogy az eredeti kézikönyvet adja ki hozzá, ami a lemezen is rajta van. A tegnapi nap során egy piacon láttam egy kalóz verziót ebből a játékból, és megmondom őszintén hogy megvettem. 600 magyar forint volt, tudom hogy ez illegális de nem érdekel. Sokkal többet kaptam a pénzemért mint a kiadótól. Benne volt ugye a játék lemeze, egy soundtrack cd, jó minőségű angol borító, valamint egy kinyomtatott és spirálozott angol nyelvű kézikönyv színes első és hátsó borítóval. Ez az egész egy szépen befóliázott csomagban volt /mint a ckm/ jah és mindkét lemez szépen szitázott felületű volt, majdnem olyan, mint az eredeti. Tehát ennyit a magyar kiadóról, ha az eredeti játék MEGVÉTELE után másnap tizedáron tudok venni jóval többet.

Mégegyszer bocs

wazze ilyen nincs és mégis van , egyik ismerős is ily modon szerezte be , de nagyot néztem mikor megláttam, azért vicces , hogy enyhén több van benne , igaz , ő 2000ft környékén fizetett érte.. de akkor is :)

p1110427.jpg

é is néztem először , hogy miven te megrendelted külföldröl , közben meg nem :)

Vissza
Top Alul