Blackacehun
New Member
- Csatlakozás
- 2007.10.01.
- Üzenetek
- 807
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Magamon kívül!
- Webhely
- blackacehun.atw.hu
THX, bár nem nagyon tudok angolul. Egyébként a 4. végigjátszáshoz, kellene, gyűjtöm az easter egg-eket!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Jim67 mondta:google segíthttp://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%BAsv% ... toj%C3%A1s
egy gémsztár videó teszt![]()
Könyörgöm vki lőjje le... :evil:
Csiga07":1s1hrcha mondta:Miért olyanokra bízzák a játék értékelését,akiknek fogalmuk sincs a játékról és annak hangulatáról?
Pár idézet a tesztelőktől:
"-Ezek velünk vannak,ezek nem ellenünk voltak az első részben?"
Ha nem tudod követni a sztorit, rárakod a célkeresztet az emberre és ha nem piros,akkor nem ellenség.
A játék említésre méltó újdonságai:
"-Két új szörny (modról még nem hallott),a többieknek új tulajdonságai vannak(?)
Ennyi?
"-Új fegyverek is vannak,ha minden igaz"
Az a fegyver,amikor ezt mondja, a Clear Skyban is volt(jó sokszor játszhatott vele)
-"A járművekbe még mindig nem szállhatunk be"
Így igaz,de könyörgöm,egy pozitívumot is találjanak már!
"-Egereket lőnek?"
Nem,elefántot
A frakciók neveit illene tudni,ha már tesztelünk....
-"Monoton,mint az elődei"
Nézőpont kérdése,én nem tudom megunni.
"-Arra alapult a stalker-játék,hogy ugyan oda szuttyogtál végig az egyik pálya végétől a másikig"
"-Végig kell szüttyögni az anomáliák tengerén,ez idegesítő"
Lásd előző véleményemet
Végül bemutat egy bugot(nevetve)
Na és?Nincs stalker bug nélkül,ezt tudjuk(szinte már hiányozna)
Én szeretném megköszönni ezt az értékelést,mint tudjuk ízlések és pofonok,különbözőek
nagyon visszafogtam magam![]()
Blackacehun":1fc28fsi mondta:Bocs a kirohanásért, de felmérgeltem magam nagyon.
Most hogy leálltam a játékkal, / a vége főcím után / megnéztem mit is kaptam a pénzemért. Igazándiból a lengyel cenega által kiadott lemezt 3 nyelvű telepítővel /cseh, lengyel és angol/ , egy félrefordításokkal és hibákkal teli borítót, valamint egy kézikönyvnek csúfolt leporellót, ami 8 oldalas és fekete-fehér. Mondjuk ez is tele van hibákkal /pl Vízi Sín hadművelet/ . Ennyi erővel a kiadó megtehette volna azt is hogy az eredeti kézikönyvet adja ki hozzá, ami a lemezen is rajta van. A tegnapi nap során egy piacon láttam egy kalóz verziót ebből a játékból, és megmondom őszintén hogy megvettem. 600 magyar forint volt, tudom hogy ez illegális de nem érdekel. Sokkal többet kaptam a pénzemért mint a kiadótól. Benne volt ugye a játék lemeze, egy soundtrack cd, jó minőségű angol borító, valamint egy kinyomtatott és spirálozott angol nyelvű kézikönyv színes első és hátsó borítóval. Ez az egész egy szépen befóliázott csomagban volt /mint a ckm/ jah és mindkét lemez szépen szitázott felületű volt, majdnem olyan, mint az eredeti. Tehát ennyit a magyar kiadóról, ha az eredeti játék MEGVÉTELE után másnap tizedáron tudok venni jóval többet.
Mégegyszer bocs
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.