Blackacehun
New Member
- Csatlakozás
- 2007.10.01.
- Üzenetek
- 807
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Magamon kívül!
- Webhely
- blackacehun.atw.hu
Az én órám szerinti 13:16 perckor átvettem a Call of Pripyat-ot a Gls futárszolgálat egyik emberétől.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
panzerdivision":1ivpjgru mondta:szerencsém ,hogy nem mentem ma 576ba majd szombaton beugrok 576ba vagy cd galaxisba ..
Blackacehun":2d4wbtlc mondta:Nos akkor dalolom az elsőkézből való infókat:
1. Neten aktiválni nem kellett, igaz a multiplayer részt nem próbáltam, úgyhogy szerintem singleplayer-hez nem kell aktiválni.
2. Az első két indításnál ellenőrizte a lemezt, a harmadiknál már nem, restart gép, indításnál nem kérte a lemezt, futott szépen.
3. A szükséges átalakítások elvégzése után /fsgame.ltx/ szépen magyarosodik, és egyéb trükkök is alkalmazhatók /spawner mod/
4. Az 1.6.0.2 verzió van a lemezen, a hozzá való SICEngine trainerrel szépen fut, hiba nem volt
5. A korábbi mentések működőképességét nem tudtam megnézni egyéb okok miatt mert NO WAREZ!
Mindenkinek jó játékot kívánok!
Van egy kis hotfix a magyarításhoz, hogy jobban együttműködjön az 1.6.02-es változattal (a most megjelent EFIS kiadás már ilyen verziójú).Blackacehun":13v0eg93 mondta:A szükséges átalakítások elvégzése után /fsgame.ltx/ szépen magyarosodik
Csiga07":322kgipd mondta:Engem is hívtak az 576-ból,holnap hozzák
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.