Hírek

panzerdivision":1ivpjgru mondta:
szerencsém ,hogy nem mentem ma 576ba majd szombaton beugrok 576ba vagy cd galaxisba ..

miért ? lehet kapni a játékot

Blackacehun: azt daloljad inkább kell-e lemez vagy neten elég egyszer validálni és nem kell lemez ? , ja és mi van a dvd-tokban ? gondolom a kézikönyv oszt puszi....

Nos akkor dalolom az elsőkézből való infókat:
1. Neten aktiválni nem kellett, igaz a multiplayer részt nem próbáltam, úgyhogy szerintem singleplayer-hez nem kell aktiválni.
2. Az első két indításnál ellenőrizte a lemezt, a harmadiknál már nem, restart gép, indításnál nem kérte a lemezt, futott szépen.
3. A szükséges átalakítások elvégzése után /fsgame.ltx/ szépen magyarosodik, és egyéb trükkök is alkalmazhatók /spawner mod/
4. Az 1.6.0.2 verzió van a lemezen, a hozzá való SICEngine trainerrel szépen fut, hiba nem volt
5. A korábbi mentések működőképességét nem tudtam megnézni egyéb okok miatt mert NO WAREZ!

Mindenkinek jó játékot kívánok!

Blackacehun":2d4wbtlc mondta:
Nos akkor dalolom az elsőkézből való infókat:
1. Neten aktiválni nem kellett, igaz a multiplayer részt nem próbáltam, úgyhogy szerintem singleplayer-hez nem kell aktiválni.
2. Az első két indításnál ellenőrizte a lemezt, a harmadiknál már nem, restart gép, indításnál nem kérte a lemezt, futott szépen.
3. A szükséges átalakítások elvégzése után /fsgame.ltx/ szépen magyarosodik, és egyéb trükkök is alkalmazhatók /spawner mod/
4. Az 1.6.0.2 verzió van a lemezen, a hozzá való SICEngine trainerrel szépen fut, hiba nem volt
5. A korábbi mentések működőképességét nem tudtam megnézni egyéb okok miatt mert NO WAREZ!

Mindenkinek jó játékot kívánok!

mer mer mit warez , saját gépen csinálod nem értelek mit kell itt jófiúsodni , aki nem mondja annak is van akárhány másolt xarja , oszt ez van. viszont én azt mondom , hogy az is működik . Ja az 576 suck-ban , meg holnaptól lehet megvenni a dolgot , ha nem lesz akkor ezt kihagyom.... oszt elköltöm értelmesebb dologra..

Blackacehun":13v0eg93 mondta:
A szükséges átalakítások elvégzése után /fsgame.ltx/ szépen magyarosodik
Van egy kis hotfix a magyarításhoz, hogy jobban együttműködjön az 1.6.02-es változattal (a most megjelent EFIS kiadás már ilyen verziójú).

http://stalker-cop.try.hu/ Lokalizáció menüpont

Csiga07":322kgipd mondta:
Engem is hívtak az 576-ból,holnap hozzák

én odazarándokoltam délután , és pont ezt mondták , olyan 3-4 fele nézek akkor biztos lesz :)

Na, a veszprémi kereskedõ most próbált eladni nekem egy Call of Pripjat-ot 8990 Ft.-ért, arra
hivatkozva, hogy "kollektor kiadás", van benn térkép, matricák és plusz DVD.
Szóval várhatok hétfõig, amikor Pesten leszek.

hát ja a simában kb nincs semmi :) a dvd meg egy pár oldalas leporello , ennél az mw2 is többet tudott :D

A borító nomeg a kézikönyv is tele van bakival , de sebaj a játék BŐVEN KÁRPÓTÓL ÉRTE . és szerencsére a lemez elég a telpeítéskor , meg az ellenörzéskor , utána nem kell koptatni :D

A Steam-en 9.99 Euro (2700Ft) a CoP!

http://store.steampowered.com/app/41700/

Aki most kezdte játszani(mint én),véleményt mondhatna a játékról...
Az én véleményemet Igorjok,a Hős mondja el a Clear Sky-ból :D

91391596.jpg

Tudja vki h mikor adják ki az 1.603-as verziót?

Hallottam 1 olyat h máciusban. :x Igaz ez?

eddig még nem halottam róla , de megmondom , hogy nem is kell , eddig dobott ki a játék 1x sem és midnen feladatot meg tudtam csinálni.

Vissza
Top Alul