Hírek

Jim67":129z5vkb mondta:
Putiteng: ne legyél már dorid , szerintem kb senkit nem érdekel , hogy mikor fog megjelenni szerbiában a dolog , szerintem nem sokan tudnak szerbül , sőt olyan oldalakat sem tudunk , mo-n lesz , remélhetőleg az 576 shop-ban is bejelentik , aztán ha nagyon érdekel akkor áttjösz megveszed , osztná játszol...

Jól van, jól van! Ne kapd fel a vizet, mert akkor találkozunk a határnál, és lerendezzük a dolgot... #B :D

nem kaptam fel a vizet , de úgy tudom , hogy ez magyar stalker fórum , nem jössz átt te semmi határon , mer kép az ugye van rólad , nekem meg van pár ismerősöm azoknál a határoknál :D , egyébként lehet okosabban megúszod ha átt gyüssz szegedre oszt majd megveszed itt. Egyébként merre laksz ?

Egy nyomi faluban! Majd ha belépünk sengeni (vagy hogy írják) izébe, akkor megyek. De lehet, hogy megvetetem a műszakitanárommal. Néha átszokott menni venni kalapácsot... :D

És ki lesz? Már csak a késõbbi esetleges magyar nyelv(hang) miatt is kérdezném.

senki nem szedett le semmit , mert oroszul ugye em tududnk :) Olvastam a gsc fórumán hogy az angol sznikron nem épp a legjobb lett .

Üdv,panzerdivision!
Rejtő egyik könyvében van,hogy:
-A legnagyobb modortalanság megkérdezni valakitől,hogy honnan jött.Mindenki onnan jön ahonnan akar,vagy ahonnan szabadon bocsájtják :D

Én nem szedtem le, bár a németet majdnem megvettem, de kibírom most már.
Sõt örülök is egy kicsit, legalább most lesz egy remek játékos hónapom. Néha irigylem azt, aki csak
most kezd játszani számítógépen, és olyan jó élmények várnak rá, mint pl.: Far Cry, Syberia, stb.

lehet ott a nemzetközi viszonyokhoz lett viszonyítva , itt meg az itthona vagy akármi más :D

Vissza
Top Alul