Hírek

NAGYON Tuti. Bejött az ár, és a 18-as karika is, amiket tippeltem.
Nagyon örülök, hogy megvan a dátum, én részemrõl leadom a rendelést.
DEZODOR: köszi a világszámokat, de én konkrétan a magyarországi eladási számokra
lennék kiváncsi. Annál is inkább, mert a CS 4. a heti össz. listán.

ennyi pénzért majd hülyeleszek nem megvenni remélem az 576-ban is hasonló áron lesz :D

Febr. 22.-én leszek Pesten, félretetetem, megveszem, aztán hawaii

Nekem is nagy kő esett le a szívemről. :D Féltem attól a 11.000ft-os ártól. :S

Szólnátok, ha bejelentik, hogy jön Szerbiába? Jó volna megvenni/megvetetni.

Putiteng: ne legyél már dorid , szerintem kb senkit nem érdekel , hogy mikor fog megjelenni szerbiában a dolog , szerintem nem sokan tudnak szerbül , sőt olyan oldalakat sem tudunk , mo-n lesz , remélhetőleg az 576 shop-ban is bejelentik , aztán ha nagyon érdekel akkor áttjösz megveszed , osztná játszol...

Amikor a Modern Warfare2 megjelent a Médiamarktban, csini mw2 pólós hostess lányok mászkáltak,
volt valódi mászófal biztósítókötéllel, álhomokzsákokból barikád álcahálóval.
Amikor a CoP megjelenik azt hiszem magunknak kell egy kis darab uránt vinni a suliszertárból,
ha ünnepet akarunk :)

Mondtam én hogy nem lesz ez 11 ropi
Am ez a Cd Galaxis egy nagy nulla ,a CS-t anno náluk akartam rendelni,leírtam nekik hogy du.2 után a munkahelyemre hozza a futár,mivel akkor már ott tartózkodok,ezt nem bírták felfogni,2x visszadobták hogy nem egyértelmű a rendelés de már akkor eltelt 4 nap :cry: Hülye értetlen majmok!Az 576-nál érdekes mód fel tudták fogni,másnap jött is a játék
(Ennek ellenére a 600 Ft kedvezmény miatt ismét megpróbálkozok velük,remélem több sikerrel)

Tegnap én is már előrendeltem...3 hét és meg is jelenik...

A németeknél (pl.: Amazon.de) megjelenéskor 29,99 E volt, azt most levitték 19,99-re, magyarul 20 E=
5400 Ft. Annyiért kapjuk mint kint adják. Ez már korrekt árképzés.

Vissza
Top Alul