Hírek

A lényeg, hogy csak csak közelebb kerültünk a megjelenéshez megint egy kicsivel. A Lengyelországi ár
6500 Ft.

az itthoni ár meg 11.000 ft lesz , mert nem cdproject hanem akármi más , ja és a cdgalaxison miért nincs kint ? Nemtán nem éri meg neki lehozni annak az 1000-2000 fanatikus flótásnak :D ?

Ha 11000 Ft lesz, akkor a legközelebbi bécsi útamon, meg lesz véve 29 euroért, azután
itthon majd kerül rá angol nyelv. Akárki adja is ki, ne nézzék már a magyar játékosokat
gazdagabbnak mint az osztrákokat.

de 6500 ft-ért biztos nem fogja senki megvenni itthon , 10.000 körül lesz +,- 1-2 ezer forint

Szívesen belelátnék egyszer az árképzõ sötét lelkébe és mégsötétebb gondolataiba. De 7990 fölé
nem mehet a játék, ezt súgja a piaci érzékszervem.

NEM a cd project fogja kiadni , ha ő adná ki akkor SEM lenne 7990 , 7990 NEM fogsz játékot kapni , sajnos az áfa emelés miatt , akármilyen kiegészítőről van szó , ezt teljes áron fogják értékesíteni , külföldi árakat nem érdemes nézni . Én is szeretném hogy olcsóbb legyen , nem lesz , nem éri meg kiadni annyiért , és szívás lesz megint olyan címek jönnek ki , hogy a cop-ot a kutya sem fogja megvenni .

Mikor fogják kiadni Magyarországon? Magyar szinkronos verziót egyből kiadják?

Kár...youtubeon már nézegettem a titkos videókat:)...

Na, az angoloknál is elõrendelhetõ a CoP febr.5.-ére, nálunk meg néma csend.

Mért van az, hogy nálunk mindig van valami gubanc? Se nem jön meg időben se nem a szokásos a kiadó sem az ár sem semmi. #B lövés1 fal1 taps1

cdgalaxisban még nem lehet előrendelni de a metro sincs , még , ezek szerint még a disztributor sincs meg , legalább marad pénzem bf bc2-re :D

De emberek,a térképeket összevetve ez nincs akkora mint a Clear Sky,ami a legfrissebb korában is max 7 rongy volt.Hát nehogy már ez meg itt 11 rongy legyen!Akkor én meg nem veszem az biztos tudják ám kit nézzenek madárnak

de van akkora mint a cs, és sokkal nagyobb , a cs ehezképest lófax minőségben meg mindn tekintetben. A cs annó 7990 volt , de mivel nem a cd project adja ki , és mivel emelkedtek az árak a cd projecttől sem lehet megvenni semmit olyan áron .

előszőr azon izguljunk , hogy itthon lesz-e eggyáltalán..

Vissza
Top Alul