Hírek

jim67":34vwq60l mondta:
az orosz verzió kintvan , aki beszél róla , vagy linkel , az tudja mi lessz a "jutalma "

http://stalker.wwgpp.hu/stalker/page.php?id=392

Ezzel én nem értek teljesen egyet. Az addig oké, hogy nem linkeljük be, de hogy beszélni se lehessen róla. Clear Sky esetében még azt mondtátok hogy szólás szabadság van. Angolul úgyis csak jövőre jelenik meg, miért ne nézhetnénk rá? De itt fejeztem be.

Sempai, azért, mert ez warez.

az amit jim linkelt - bár nem értem ő is miért postolja a honlapon, ha közbe meg fujjog rá - bár végső verzió, azonban 1héttel előbb került ki (kilopták) mint ahogy tervezték, és ez nem lesz jó hatással az eladásokra, főleg így, hogy a fanok 80% -a már tolja. most ezzel, hogy még itt is supportolnánk a warezt, még jobban aláásnánk az amúgyis szakadék szélén lebegő gsc-t, és azt mi nem akarjuk. ki tudja milyen vonzatai lesznek ennek a leak -nek már eleve...

én támogatom, hogy miután hivatalosan kijött (október 2) lehessen beszélni róla, csak linkelni nem.

Marketing és feltünéskeltés szaga van...
sztm nincs is kinna világhálón a game... fake...
vagy megbundázták és kinyomtak valami rootkit-tel telepakolt verziót
ami 30 sec gameplay után széthullik kékhalállal meg fatal errorral...
csakhogy meginduljon az ember nyálképződése... :)
aztán mikor szopik vele jópár órát... akkor rászánja magát h megvegye...

ESzerintem kamú Pitabayen nincs fent semmi stalker call of pripyat név allat én megvárom okt2öt és ha az ára 8 ezer körül lesz megveszem.

dezodor":ceibt0xo mondta:
Sempai, azért, mert ez warez.

az amit jim linkelt - bár nem értem ő is miért postolja a honlapon, ha közbe meg fujjog rá - bár végső verzió, azonban 1héttel előbb került ki (kilopták) mint ahogy tervezték, és ez nem lesz jó hatással az eladásokra, főleg így, hogy a fanok 80% -a már tolja. most ezzel, hogy még itt is supportolnánk a warezt, még jobban aláásnánk az amúgyis szakadék szélén lebegő gsc-t, és azt mi nem akarjuk. ki tudja milyen vonzatai lesznek ennek a leak -nek már eleve...

én támogatom, hogy miután hivatalosan kijött (október 2) lehessen beszélni róla, csak linkelni nem.

azt ne feledd , hogy tavaly widra is kitette , hogy a játék kikerült ,Panzer én a helyedben hallgatnék , majd az oroszok az elcseszett perektől hangos piratebay-t használják.. mi ? lol2

hát tudni lehetett hogy előbb utóbb kiszivárog és aki nemtud neki ellenállni az még ha meg is veszi majd ha kijön rendesen, szóval aki nem tud várni az letölti....én nem fogom már csak azért sem mert nembírná a gépem mert levan terhelve majd újrakell rakni :D

Én veszem a németet, megvan ki küldi, németül meg tudok, januárig várni meg nem.
A warezrõl meg annyit, hogy itt nem 4 zenész bahamai villája van veszélyben, hanem
egy egész mérnök csapat éves munkája! Akik nem csinálnak többé ilyet, ha legalább
a tisztes havi fix nincs. Akkor játszhatunk majd 2D Sztalkerovics bácsis gammával -
mobilon. És ezt mindenki tudja, úgyhogy nem kell a link.

Ez így van meg jobb eredetiben azért mégis csak jobban mutat.Meg legalább lesz még több S.t.a.l.k.e.r és ez a lényeg de az a baj h sokan nem veszik meg. Ha már letöltik legalább fizetniük kéne ha már csinálnának iylne sitokat is lehet h jobb lenne picivel de én nem sokat láttam eddig

tenyleg jobb eredetiben ha ugy van meg, mert megis csak jobban mutat a polcon. deha nincs meg gyujtoiebe az se baj mert tudsz csinalni hozza vmi szepet. sztem a jovoheten amikor lesz anyag a suliba megcsinalok vmit aztan felrakom.

Sry nem nagyon követem már egy ideje a fórumot, vlhol írták tolódik cop, de warez orosz már van kinn, más országokban (bárhol csak legyen rajta angol nyelv) mikor jelenik meg?

zsilin":37xldin4 mondta:
Én veszem a németet, megvan ki küldi, németül meg tudok, januárig várni meg nem.
A warezről meg annyit, hogy itt nem 4 zenész bahamai villája van veszélyben, hanem
egy egész mérnök csapat éves munkája! Akik nem csinálnak többé ilyet, ha legalább
a tisztes havi fix nincs. Akkor játszhatunk majd 2D Sztalkerovics bácsis gammával -
mobilon. És ezt mindenki tudja, úgyhogy nem kell a link.

Azért ez nem így van, ők már megkapták a lóvét a fejlesztésre amikor a kiadóval leszerződtek, szóval ők semmiképpen nem kapnak kevesebb pénzt. A kiadástól számítva a befolyó összegeket a kiadó vágja zsebre, aki warezol őket vágja meg, de ők meg természetesen kalkulálnak a warezzel( nem kell őket félteni...). Max akkor lehet szivornya, ha kiderül, hogy egy belső arc szivárogtatta ki a cuccot, mert elég korán jött. Ha mondjuk akkor került volna ki, mikor már ott van a boltokban, akkor rá lehet fogni, hogy a szállítás közben szivárgott ki, de így csak belső körből kerülhetett ki. Ha kiderül, hogy a GSC sara, akkor ők többet nagyon nem fognak játékot csinálni...illetve csinálni még csinálhatnak, csak nem szerződik le velük senki.

Vinobob szerintem a GSC X % pénzt kap minden egyes eladót cop után a német kiadótol....
Mellesleg meg multkor hallotam valmi ukrán vag román hackeröl ami a CIA "szerverét" törte fel.Na most neki mennyi időbe telik megszerezni a copot pl: a GSC egyik szerver gépén már biztos fent volt a cop szépen felment egy hacker és leszedte. (Lehet hülyeséget írok szóval ne kövezetek meg rögtön) 8) csak ha abból indulunk ki ,hogy a steamaet már mennyiszer feltörték......

Persze a vállalat kaphat lóvét( bár ez is szerződéstől függ, ha valami nagyon jó azt egyben megveszik), de a devek meg a dizájnerek( a mérnökcsapat akiről zslin beszélt) nem, ők havi fix-el dolgoznak. Legalábbis én nem tudok olyan játékfejlesztőről, aki ne jhavonta kapna lóvét, hanem az eladásokból részesülne. Persze ha a fejlesztő tulaj is egyben akkor nincs kizárva.

[mod]az offot érdemes lenne jelőlni , ha ez még egyszer elmarad , akkor biztos kapsz valami "dícséretet " - jim67[/mod]

Aham.
Minden esetre nem tudom felfogni ,hogy lehetésges ez a késés ,hogy gondolták vagy mégis miért hagyják ki a karácsonyt..Pl egy ilyen szerződében nincsen pontos határidő tiszta vicc.... Meg ha minden ígaz a stalker cs-t 2 milló ember vette meg Pc-n ami elég sok egy kis keleti kiadótól.
Mégsem álltak sorba a kiadók a stalker copért....

Vissza
Top Alul