KönigsTiger
New Member
mitne mondjak a video erdekes volt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
jim67":34vwq60l mondta:az orosz verzió kintvan , aki beszél róla , vagy linkel , az tudja mi lessz a "jutalma "
http://stalker.wwgpp.hu/stalker/page.php?id=392
dezodor":ceibt0xo mondta:Sempai, azért, mert ez warez.
az amit jim linkelt - bár nem értem ő is miért postolja a honlapon, ha közbe meg fujjog rá - bár végső verzió, azonban 1héttel előbb került ki (kilopták) mint ahogy tervezték, és ez nem lesz jó hatással az eladásokra, főleg így, hogy a fanok 80% -a már tolja. most ezzel, hogy még itt is supportolnánk a warezt, még jobban aláásnánk az amúgyis szakadék szélén lebegő gsc-t, és azt mi nem akarjuk. ki tudja milyen vonzatai lesznek ennek a leak -nek már eleve...
én támogatom, hogy miután hivatalosan kijött (október 2) lehessen beszélni róla, csak linkelni nem.
zsilin":37xldin4 mondta:Én veszem a németet, megvan ki küldi, németül meg tudok, januárig várni meg nem.
A warezről meg annyit, hogy itt nem 4 zenész bahamai villája van veszélyben, hanem
egy egész mérnök csapat éves munkája! Akik nem csinálnak többé ilyet, ha legalább
a tisztes havi fix nincs. Akkor játszhatunk majd 2D Sztalkerovics bácsis gammával -
mobilon. És ezt mindenki tudja, úgyhogy nem kell a link.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.