Hírek

lol reklám xD "(ha nem keltette fel az érdeklődésed ez a kis szösszenet akkor is érdemes elolvasni a hírt , mert a cop megjelenésvel kapcsolatos és parázs viták alapja lehet mind itt a fórumon mind a fansite-on )"

egyébként, azt csak nem csinálják meg hogy Oroszoknak kijön októberben a világnak meg csak 2-3 hónappal azután...nagy bukás volna.[/quote]

Hát az biztos mert akkor warez lenne bőven. Meg hát sztem csak reklám fogás lehet. Mert ha mégsem az akkor bizony nagyot fog bukni

lehet megint kivesznek egy két pályát :D

"-Srácok ez így nem lesz jó túl sok a kontent, valamiből jövőre is játékot kell csinálni! Vegyetek ki valamit!
- hát ...ööö..izéé, de akkor mi marad a játékban :?:
- igazad van, akkor toljuk el dec 31 23:59999*-ra a megjelenést, és akkor idén meg jövőre is kihoztunk egy játékot!
- micsoda ötlet! Szergej, szólj gyorsan a többieknek hogy álljanak le a munkával, változott a határidő! Ja és visszafele ne felejts el leugrani az autómatához pár doboz vodkáért!" :D

Logikátlan (gazdaságilag) a karácsonyt kihagyni.
Biztos,hogy meg fog jelenni legkésőbb karácsonyig.

hidd el itt már SENKI nem lessz teszter :wink:

remélem h a world wide verzió elér magyar o.ra még az ősszel... Ha mást nem orosz verzió, angol fordítással... Most már kb annyira várom mint 8éves koromban a karácsonyt. :D

nem fog eléreni majd 2010-ben . Az angol fordítás pedig elég gány lessz ha lessz .

Hát gyerekek ez eléggé "nonsense" ami éppen itt folyik...
Ati bácsi kitalálta hogy legyen DX11... aminek igazándibol semmi lényegét nemlátom...
csak hitessük el a playerrel h az jó meg megkell venni.... mer ez a jövő blablabla...
erre STALKER fejlesztő bácsiék rákombináltak h "hohóóó nagyobbat tudunk szakítani a játékkal ha DX11 ready lesz a progi... talán még nagyobbat mintha kiadjuk karácsonykor DX10-el..."
ez mind szép és jó csak ez sztm. éppen akkora paraszt vakítás mint ami annó a crysis-el esett meg h a játék DX10 effektjeinek 90%-a nem is DX10 effekt csupán DX9 alatt tiltva volt de ha kicsit belamahináltál a trágyába és felcserélgetted a textúrákat, rájöttél h gyakorlatilag DX9 alatt müködik az amit a DX10 garantált... Nos sztm. itt ugyan erröl van szó... ha a játék észleli a DX11 jelenlétét... akkor engedéjez egy lepkefingnyivel magasabb poligon számú modell meg textura pakkot oszt ennyi a trükk...(mellesleg nemtudom mitkéne nézni a közzétet összehasonlítós képeken :S nem ezt) és megvan a marketingfogás.... az Ati májer lesz mert kicserél egy számot... nevezetesen a 10-et 11-re :)... a STALKER fejlesztőbácsiai meg kaján vigyorral a szakállas pofájukon vadul kuncognak egy korsó vodkávala kezükben a 3x-os vagy 4x eladási mennyiségnek... KB ennyi a lényeg (sztm.)
Bocs ha érthetetlenül fogalmaztam... üt már az alvás hiány....

Lehet de sztem az én videó karim csak a dx 10 et támogatja ehez akkor csak dx11 jó ?? (( nem értek hozzá))

Ne törődj azzal h mi van a DX betüpár mögött 10 vagy 11 teljesen mind1...
menni fog az DX10-ben a jelenlegi kárytákkal tökéletesen...

KI gondolta volna h már ki is szivárgott és már felis törték ez igen. kár h nem tudok oroszul és nincs orosz haverom de azért....inkább nem írom le jobb lesz így

Vissza
Top Alul