Hírek

Üdv. Van már stalker mobilra, nekem itt figyel a 6300-ámon...csak egy a gáz, oroszul van az egész:(
Egész pontosan Stalker 2 néven fut, és 2006-os...

szal hát igen a pc-s változathoz képest ez a mobilos cucc grafikailag komoly hátralépés kb olan mintha a stalkert megcsinálták volna 20 éve ilyen tetrises játéknak és most azt lehetne mobilon játszani :D

Én most éppen az orosz verziót próbálom elindítani, de menüből tovább sohase tudok eljtuni :? . Fekete háttéren van valami orosz szó, majd délután beírom ide hátha valaki le tudja fordítani :F .

nah gyerekek az van hogy a játékban nem lehet majd szabadon menni csak álsz egyhelyben és lövöldözöl...... grafika az nem valami nagy.... DE jó
és hasonlít a pc-s játékhoz a (térkép is van meg invertory meg kereskedni is lehet ami elég drága )

LINKET azt nem dobok mert NO WAREZ de aki beleszeretne nézni így megjelenés előttt az használja a google erejét :D

(jah és angol verzió is van már...... )

Na szóval, az orosz verzió ezt írta ki: ЗАГРЦЗКА
Angolra fordítva is csak ennyi: ZAGRTSZKA

Jim, amit adtál fórum linket, ott is csak orosz verziót találtam, van a qplaze féle amit vártunk, meg valami stalker2, de english verzót sehol se találok.

lol2 lol2 pedig ami nekem van a 128*160 az angol (de lehet hogy azért van mert nem a játékokba telepítettem hanem az alkalmazásokba és onnan másoltam átt :? )

Vissza
Top Alul