Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
szimbianoson jobb lenne mer ott meglehet szépre csinálni, de ja gyanítom jávás lesz, mer azt kb minden teló ismeri...
(amugy is készül a stalker2 is... xboxra is meg ps3ra is a pc mellett, de az még 2év minimum meg eszem nincs hozzá mit tudnak még kiszívni a sztoriból, de sosebaj :F)
Egy csomó alternatív szálat lehet még írni, szerintem. Akár egy időben a mostanival, akár előtte (ClearSky), akár utána is történhetnek még dolgok, változhat a Zóna, stb...
ez a Clear Sky egy brilliáns dolog szerintem, remélem a következő STALKER játék a Shadow of Chernobyl utáni időszakot mutatja be.
Abból is sok dolgot lehetne kihozni...
hja elég korrekt lenne, pl a zóna terjeszkedik, még nagyobb terep, mittomén már kijev is bennelenne, aztán a gsc székházbat elfoglalták a zombik és mittomén... mind1 valami csak lesz, mert írták. és ez jó.
Siege of GSC HQ :lol: ez lenne a fõküldetés, és a fõellenség maga Anton lenne bezombulva, hatalmas nagyra nõne, és csak 15 rakétával lehetne kinyírni... :lol:
Nekem spec egy olyan jutott eszembe, hogy Marked One hazame, (trueend-continue) és valami ipse felkeresi, hogy vezesse be a zónába (Téééleg visszavág Trakovsky) és és miután Marked bemegy a taggal, tök kihltlenne, télleg egy ember se lenne, max 3szektoronként egy trader, egy bázison slussz, és egyéb fincsi dolgok....félhmály mindenütt, köd, és istentugyamégmi
jah meg lennének disznók a faszi aki bemegy az egy titkos kormánykém aki a talkereket akarja a katonaság kezére játszani, de belőle is mutáns lesz mer egy bloodsucker megharapja stb....