Hírek

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
STALKER Mobile hírek.

Stalker_mobile_logo.jpg

Én úgy általában kíváncsi leszek az egészre. Amúgy gondolom ezt java-ra tervezik, szóval amelyik mobil támogatja, azon megy.

néztem róla youtube-on videót... RATYI:S kissé őőő illúzióromboló, meg az imidzsét is sűlyeszti:P

szimbianoson jobb lenne mer ott meglehet szépre csinálni, de ja gyanítom jávás lesz, mer azt kb minden teló ismeri...

(amugy is készül a stalker2 is... xboxra is meg ps3ra is a pc mellett, de az még 2év minimum :( meg eszem nincs hozzá mit tudnak még kiszívni a sztoriból, de sosebaj :F)

Egy csomó alternatív szálat lehet még írni, szerintem. Akár egy időben a mostanival, akár előtte (ClearSky), akár utána is történhetnek még dolgok, változhat a Zóna, stb...

ez a Clear Sky egy brilliáns dolog szerintem, remélem a következő STALKER játék a Shadow of Chernobyl utáni időszakot mutatja be.
Abból is sok dolgot lehetne kihozni...

hja elég korrekt lenne, pl a zóna terjeszkedik, még nagyobb terep, mittomén már kijev is bennelenne, aztán a gsc székházbat elfoglalták a zombik és mittomén... mind1 valami csak lesz, mert írták. és ez jó.

Siege of GSC HQ :lol: ez lenne a fõküldetés, és a fõellenség maga Anton lenne bezombulva, hatalmas nagyra nõne, és csak 15 rakétával lehetne kinyírni... :lol:

ezaz benne lenne kijev és mindenkiből zombi lett ...

vagy moszkva felé megindult egy mutánssereg és az utolso küldi moszkvát megvédeni :P

vagy minden atomerőműt felrobbantanak a mutánsok amiből kialakul egy apokaliptikus háború :D...

Nekem spec egy olyan jutott eszembe, hogy Marked One hazame, (trueend-continue) és valami ipse felkeresi, hogy vezesse be a zónába (Téééleg visszavág Trakovsky) és és miután Marked bemegy a taggal, tök kihltlenne, télleg egy ember se lenne, max 3szektoronként egy trader, egy bázison slussz, és egyéb fincsi dolgok....félhmály mindenütt, köd, és istentugyamégmi:P :D :D :D

jah meg lennének disznók :D a faszi aki bemegy az egy titkos kormánykém aki a talkereket akarja a katonaság kezére játszani, de belőle is mutáns lesz mer egy bloodsucker megharapja stb....:D

Ez nem a dezodor-féle hírek topik lenne amúgy? :F

Vissza
Top Alul