Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Crayon":l3qj1bzh mondta:
Fileplanet hírlevél":l3qj1bzh mondta:
Hey STALKER fans!
...As you might have guessed, with the game hitting stores this coming Tuesday...

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(Aki nem tud angolul: A játék jövő kedden jelenik meg!)
:D

Amcsiban igen, de nálunk márc. 23. Nem mintha számítana ez a pár nap. :roll:

pYura":binb72vp mondta:
Crayon":binb72vp mondta:
Fileplanet hírlevél":binb72vp mondta:
Hey STALKER fans!
...As you might have guessed, with the game hitting stores this coming Tuesday...

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(Aki nem tud angolul: A játék jövő kedden jelenik meg!)
:D

Amcsiban igen, de nálunk márc. 23. Nem mintha számítana ez a pár nap. :roll:
reloadedék meg razorék is ott laknak ;-)

Aki még nem olvasta a gamestart és érdekli kivágtam a scannelt verzióból csak a stalker cikket.
Akinek kell az jelentkezzen (nem szeretném belinkelni, mert csak munkát csinálok a moderátoroknak)

pYura-nak igaza van: nincs warez, sem utalás, sem semmi ilyesmi. Akinem van lopott verziója, örül neki, csendben.

most voltam előrendelni az 576kby-tban és azt mondta a koma hogy jöjjek 30. körül én meg mondom hogy 23.jelenik meg akkor azt mondja hogy lehet hogy késni fog ( lövés1 ) (a resident evil (a legfrissebb) MÁJUSBAN volt előrendelés és most jelent meg januárban ) ja és azt mondja hogy ha amcsiban megjelenik akkor hozzánk csak 1-2 hónap múlva jut el (pedig ez nem igaz mert a hl2 is itt volt 3 nap mulva) :cry:
szóval ilyen észlényeket dolgoztatni.....

Húú már látom magam előtt a PC boltok ajtajára felragasztott tájékoztatót :D :

,,Kedves Vásárlók!

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl című számítógépes játék technikai okok miatt Magyarországra csak 2007. április végén érkezik meg! Minden kedves vásárlótól elnézést kérünk!"

lol nagy lenne :lol: :D :D .

Nekem azt mondták előrendelés kapcsán, hogy 23-a előtt felveszik velem a kapcsolatot és megerősítik a szándékot. Nem mondták, hogy késne, pedig alig egy hete írtam nekik.

Tibi":3g4zhzjn mondta:
Húú már látom magam előtt a PC boltok ajtajára felragasztott tájékoztatót :D :

,,Kedves Vásárlók!

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl című számítógépes játék technikai okok miatt Magyarországra csak 2007. április végén érkezik meg! Minden kedves vásárlótól elnézést kérünk!"

lol nagy lenne :lol: :D :D .
Az ilyeneket mellőzzük jó.. mielőtt láttam volna hogy csak kitaláltad majdnem megállt a szívem. Hoznom is kellett egy sört a nagy ilyedtségre...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul