Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
szóval:
"MIre számits:
1.öreg motoros kategória:
athlonxp 1800+ 512mbram radeon 9600 pro
alacsony beállítások mellett még a LEGGYENGÉBB pc-n is SZAGGATÁS nélkül fut...

2.középkategória:
p4 2,8 ghz 1gbram radeon x800xt
EGY átlagosnak mondható pcvel már magas felbontás mellet is problémamentesen lehet játszani...

3.felsőkategória:
ezt le semmerem írni (ha valakinek ezeknél jobb gépe van az max grafikán jácchat ("a hdr rengeteget dob az összhatáson :D )

szóval nem kellett volna parázni (egy oladalon azt láttam (kevessebb % kapott mint a hl2 ) de azt írják hogy jobb szabadabb. (megérte az a 6 év várakozás)

"Oleg Yavorski, pr-menedzser, GSC gameworld
AZ eredeti tervek szerint 2004 ben akartuk kiadni a játékot, de amikor a thq-hoz kerültünk nagyon sok új ötletet kaptunk tőlük. NEM terveztünk ennyi csúszást, de a lényeg hogy végre megjelent(jelenik) a S.T.A.L.K.E.R

akit érdekel a teljes teszt az vegyen gamestart (benne van a zóna térképe is a fontos hejszinekkel)

nemá (az volt az újságban hogy azért jelenik meg később hogy aaz előfizetők
megtudják kapni "hétvégezés" nélkül ) :twisted:

Olvastam a GameStaros cikket, egész olvasmányos :) DVD-n milyen video van?

most néztem a levelesládám, a mythq küldte a szokásos hirlevelet, mely 1:1ben csak a stalker volt.... a lényeg... közeleg márc 23... :)

/off

jo én csak burkoltan próbáltam elterelni a szót arról hogy a kintlevő stalker reloaded verzió igencsak kamu....és már sokan szedik mert nem olvassák el a kommenteket ... de mind1 aki buta az úgy jár.

/on

nem tudom gyerekek de én is olvastam a review-t hogy a gyerek szerint is nagyon kamu nem tudom

a multhavi gs-ben (a gs tv-ben givan vesézve a játék kb 45 perces)

az hogy ott volt benne a stalker és kivesézték (érttsd letesztelték)

Olvasta a GameStart, nem volt benne, hogy 45 perces lenne. Képtelenség :P

most kaptam valami emailt :

Hey STALKER fans!

Thanks for signing up to be notified of the FilePlanet STALKER Beta test event. As you might have guessed, with the game hitting stores this coming Tuesday, FilePlanet was unable to run a pre-launch beta test as originally planned.

Modern software development – especially for big and ambitious titles – is a tricky and time-sensitive affair, literally involving teams from all over the world. On behalf of FilePlanet, I’d like to apologize that we weren’t able to move forward with the pre-launch beta test as we’d originally planned.

But there’s some good news coming out of Chernobyl! (How often do you hear that?) We’re still planning on doing a multiplayer test event for FilePlanet subscribers post-launch. We’ll keep those of you on this list notified of when you can get in there and get your boots dirty. Stay tuned for details, and thanks for your patience!

és ez van kint a fileplanet-en
STALKER Fans: Our pre-launch beta test fell through, but stay tuned for a post-launch even

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul