Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Attól még nyugodtan tolhatnak 2-3 hetet vagy egy hónapot valamilyen mondvacsinált indokkal. Amikor viszont a nagyobb újságok megkapják véglegesnek, akkor már nincs visszatáncolás(illetve lehet de az már nagyon nagy gáz) Ezt már nem merik megjáttszani...

Elkészült a játék logójának vektorgrafikus verziója.
Előny: hangulatosabb mint a nem repedezett fajta
Hátrány: ha ez pólóra kerül előbb utóbb a kis részek lekopnak.
Felteszek majd egy simát is, aztán lehet még ötletelni, hogy mi kéne alá, mellé.
(btw.: Kis bug: az összes olyan logónál ami repedezett a STALKER E betűje egybefolyt a ponttal. A simán ott a pont. Szóval kipótoltam...)

stalker_vector_preview2.png

A nonfrag-on egy 5 perces muvi. Azt irja nehéz szinten vette fel kb. a játék felénél ugyhogy kicsit spoileres. Aki nem tud várni nézze meg:)

FIGYELEM FIGYELEM!

Megjelent a GameStar és benne a S.T.A.L.K.E.R. értékelés!

Csak saját felelősségre olvassa el aki akarja!

-Egyedi hangulat
-Tökéletesen felépített világ
-Remek harcrendszer
-Gazdag stratégiai lehetőségek

-Gyengébb hangok
-Néhol kihagy az MI

Graf: 9
Hangok: 8
Irányítás, Hangulat, Kihívás, Szavatosság: 10 /10 / 10 / 10

The third ceremony in the field of computer games Gameland Award-2007, Project S.T.A.L.K.E.R. again won the title of the "most anticipated game in 2007".

A 2007-es Gameland díjkiosztó 3 eseménysorozatában ismét a S.T.A.L.K.E.R. nyerte a 2007 legjobban várt játéka címet :o

/Forrás: stalkler-portal.ru + Google Translate + kis angoltudás/

93% a stalker és azt irják hogy iszonyúan jó és csak a hangok gagyiak 1 kicsit

S.T.A.L.K.E.R. = Scavengers Trespassers Adventurers Loners Killers Explorers Robbers

Egy igazi rajongó ezt álmából ébresztve is tudni fogja :)
Tessék elkezdeni tanulni

Továbba együtt ünenplem szülinapomat a stalker-portal.ru oldallal ketten együtt tegnap voltunk 22 évessek 8)

Egy ideig kibírtam, hogy nem olvastam el, mert spoilernek tartottam, de mivel már mindenhol írtak róla... hát nem estem hanyatt a jelentésétől :lol: :roll:

Boldog szülinapot Crayon! :)

a gamestarosok nagyon dícsérték a játékot és még az is fog vele jáccani aki utálja az fps-eket
(a gépigénytől nem kell megijedni )

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul