Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
esteleg valahol fennt a stalker fórum felirat fölött

gyerekek mit kell itt akaratoskodni hát! Nem értem itt hol a pcsába férne el az a cucc főleg...ha talál hozzá biztos kirakja de nem kell akaratoskodni majd meggondolja!!

Tibi... Szokj le lassan az új béták várásáról... Engem már ezek nek is nagyon érdekelnek, pláne azok után, ami itt az előzőkkel ment... Most már jön a rendes játék...

A PC Zone UK 85%-ot adott a játékra.

+ Hihetetlen jol eltalált hangulat
+ Kiválo harci jelenetek,és zseniális fegyverek
+ Mesterséges intelligencia

- A másodlagos küldetések
- A sztori,a szereplök,és a narrátor

Ez persze csak szerintük,de ez sem rossz,csak jönne már.

Egy ki nem jött gémre is igy osztályoznak ..eszem megáll :lol:

Akko huzzanak le a Pokolba ... Mi is akarunk olyat .. IGAZ ? :D

haverom beszélt az egyik gamestaros facko'-val, és az ő tapasztalata szerint el lett cseszve a játék (hát lol)...
amugymeg az ilyen játékkal foglalkozó újság, vagy honlap tullajok már a kész terméket kapják kézbe

hehe. Sosem szoktam bedőlni az ilyen "el lett cseszve" szövegeknek. Ráadásul, már játszottunk a beta-val. Tudjuk hogy néz ki, tudjuk, milyen a fizika, milyen a hangulata, rengeteg gameplay footage-t láttunk már. Nem azt mondom, hogy teljesen tudom, mire számítsak, de azért nagyon sok körvonalazódott már.

Amitől félek
-a szabadtéri pályarészek nagysága
-a gameplay hossza
-a többi karakter mozgása élőben

nemkell félni még ezektől sem, be lehet azt állítani :wink:
de majd egy másik hónapban jöhetne egy co-operative mod is :)

Érdekes mivel a német Gamestar 90%-ot adott,pedig ők köztudottan szőrös szivüek. Lehet a te gamestarosod nem is szereti az fps-eket:)

en ezert(meg meg par dolog miatt) nemveszek ilyen ujsagokat, mert valakinek tetszik valakinek nem. persze sok ember azt latja hogy huh errol ezt meg ezt irtak inkabb felse teszem. ez van akkor is amikor hardverekrol van szo, ha atis lehordja az nv-t vagy eppen forditva..
es igy rengeteg hozza nemerto embert tudnak befolyasolni.[/img]

A magyar gamestarral pont az a baj, hogy néha amatőrök módjára dolgoznak. Ezért nem érdemes ennyi pénzért ilyen újságokat venni.

Kiriyama":y4b6dn48 mondta:
A PC Zone UK 85%-ot adott a játékra.
- A másodlagos küldetések
- A sztori,a szereplök,és a narrátor

Másodlagol küldetések a legjobbak! :D
A sztori,a szereplők,és a narrátor. Ezt meg nem értem.Narrátor???

Akármit írnak az újságok egy a fontos: hogy kaptak olyan verziót ami alapján lehet értékelni. Tehát kapunk még hó végén STALKER-t.
Amióta bejelentették a megjelenést, nálam ott ahol eddig vígan fütyült a szél, oda most egy zabszem se fér...

Tekintve, hogy az aranylemez egy ideje már kész, miért ne kaphattak volna végleges, tesztelhető verziót?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul