Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
9990-. lesz magyarországon (meg később olcsóbb pár év mulva)

Nemtudom ezért kellett várni annyi évet, hogy a sok ötletből (szellemek, autók, evés, stb.) és fejlesztésekből nem lesz semmi mert túl nehéz lenne a játék fal1 ?. Lehet hogy a végén teljesen más játékot kapunk mint amire számítottunk.

Ja, és az a legjobb, hogy a programozók már régóta játszanak a játékkal (trainerek, into videók stb. gondolom azt a játékból vették fel) és kitudja milyen hálópartykat rendeznek maguk között ahol megy a bor, sör és a jó ötleteket holnapra vagy elfelejtik, vagy túl fáradtak hogy megcsinálják és ezért lessz a játék olyan kaxi. VAGY NEM? :D :D :D :D

Az lennnne a legrosszabb ha kiderülne hogy minden screen shot csalás volt és csak photo-shop-pal "tuningolták" fel a képeket mint a god father nevű játéknál és nagy bukta lesz az egész 30%-40% lesz az egész MERT tiszta bugos és hibás lesz mint nem is olyan rég a gotich3 vagy (ez régebben)
Boiling point road to hell (ami nem si lenne rossz csak nincs OPTIMIZÁLVA)
és attol félek hogy a stalker is ide fog jutni :shock: DE remélem nem lesz igazam mert ha az lesz és megveszem a játékot eredetiben és nem lesz jóó
annak BELÁTHATATLAN következményei leszenk... VIszont a másik út az lehet mint a HAlf-LIfe2-vel hogy minden jó lesz és tükörsímán fog futni ,remélem az utóbbi fog bekövetkezni .és az is lehet hogy már kész a játék és meg is lehetne venni estleg és tovább csigázzák az embereket :idea:

jaj aki szogtalátogatni rendszeresen a www.gamestar.hu -t annka biztosan feltünt hogy mit műveltek a gamestarosak :lol: valamikor még régebben ÁPR1-jén megszivatták az embereket hogy van S:T:A:L.K.E.R :SOC demo
sajnos én is bedöltem nekik :) miután letöltöttem a csak 500 valahány megát és kicsomagoltam jött ameglepetés :shock: a lapon az volt fennt hogy először olvassuk el a readme filet és is ezt tettem a végén egy nagy felirattal
EZT MEGSZÍVTAD és kiderült hogy ez a DEMO csak egy sima videó aminek a végén röhögő SMILE-k vannak :o SZóval jól megszivatták a böngészőket közöttük engemet is
Utólag is mindenkinek boldog ÁPRILIS 1. : 8) :D

JAJA én is letöltöttem és röhögten egy jót rajta szerintem jó kis poén volt :)
S.T.A.L.K.E.R-re visszatérve szerintem király lesz és nem szurják el ja és ha én lennék a fejlesztő akko perzse hogy nyomnék partykat :)

azért várjuk csak meg a megjelenést (de szerintem is minden rendben lesz ha meg nem azt is kibirjuk 1-2 patch után 8)

Figyeljetek vagy 2002 közepe óta várom a játékot, persze előtte is hallottam az oblivion-lost ról, de nem tetszett annyira, de amit shadow of chernobyl.-nak hívtak utánna az jobban bejött, de nem ez a lényeg! Mióta vártok a játékra may 1 éve? persze vannak kivételek...de nem sok. Csak azokat a híreket olvastátok láttátok, amelyeket a gs- nyomott, nem lehet nekik hinni mert túlságosan elbízták magukat ezért nem is veszem már renszeresen az újságot , mert szánalmas...Tudom milyen nehéz valamit is leprogramozni, amelyről először azt hittük tiszta egyszerű elméletben , mert én is programoz(ok)tam régebben most már nem annyira, de sok esetben nem megy amit kitaláltunk , igaz nagyon sokszor bejelentették az újításokat, ami meg a másik a thq nem olyan játékot akar, amely egetrengetően nagy változásokat hordoz, láttuk az igény meg van rá, hanem olyat ugymond átlagosat, amelyet midenki végig tud játszani és nem olyat, amelyet csak páran vesznek és játszanak végig, mert eszméletlen nehéz nagyon sok mindenre oda kell figyelni! Szerintem az átlag életkor itt a forumon durván 16,5 év ez a korosztály van megcélozva és ha elsőre nem sikerül meg másodszorra , akkor meg hagyják sokan a francba a dolgokat és nem játszanak vele egyszó, mint szász eladható játékot kell csinálni amit sokan megvesznek és ilyen is a stalker, de ne mások véleményét nézzétek, mert ha tetszett a mutliplayer akkor nincs semmi gond a grafika a game-ben is ilyen lesz majd az előfordul, hogy lesznek bug-ok , miben nincsenek a battlefield ben is annyi volt mint a szemét...Mi alkossunk majd véleményt róla, persze érdemes mást is meghalgatni,de nem mindig mérvadó...szóval nem bizakodni kell, hanem objekítven arról alkotni véleményt majd amit látunk, mert ezek addig csak hasonlítgatások meg találgatások és én személy szerint nagyon utálom az ilyet a végtermék a lényeg, ami majd március 24én jön! Addig meg ezek csak PR cuccok amit kapunk!

Az utobbi években elégsok fps-en átrágtam magam,de ennyire egyik sem fogott meg mint a STALKER. Ezt csak egy mp demo után mondom,és tudom hogy a végleges sokkal jobb lesz. Lesz fizika is pl:) Az meg ki hány % ad,az csak üzlet. Sokszor nem tükrözi egy játék valós értékét.

Egyetértek veled, csak az hogy elmondják minden jónak aztán a fele se lesz igaz, hát az egy kicsit idegesítő és még az is lehet, hogy csalódni fogok benne.

Szerintem is király lesz csak azt érsd meg hogy már nem olyan menű lesz mint volt haenm annál sokkal menöbb és királyabb és profibb és a legjobb fps rpg vagy nemtom már ennek a műfajnak mi a neve :D az a lényeg hogy abban a műfajban ő fog nyerni ez 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000% :)

Figyeljetek vagy 2002 közepe óta várom a játékot...
Megnyugtatlak nem vagy egyedül :) . Az első képek amiket láttam azokon még ott virított pirossal alul a logónál,hogy: "Oblivion Lost"
Sajnos amiket régen ígértek annak a fele sem lesz meg...
Egyrészt túlvállalták magukat(tipikus programozói baki, kitalálnak valami ütőset leprogramozzák aztán jön, hogy hát ez így mégse mer bugos leterheli a procit, játtszhatatlan stb.)
Nézzük viszont a jó oldalt:
Kapunk (ha minden igaz akko mostmá' ugye márciusba) egy komplett játékot, a béta alapján korrekt menüvel, fegyverekkel,technikai háttérrel.
Az egyetlen pont amin áll vagy bukik az a SP játtszhatóság. (Barangolás pl. a GTA ban is rettentően idegesített... Ott volt a zabszem a s*ggemben, hogy ha ezt elcseszem megint fél óra autókázás)
Ha korrektül megoldják a küldetéseket, meg a sztoribeli, rankbani előrehaladást kapnak rá 95% fölötti értékeléseket az tuti.

a végleges sokkal jobb lesz. Lesz fizika is pl
Sokáig azt hittem, hogy a zónában minden sebezhetetlenné vált és kővé merevedett... Mikor már az apró fadarabokra ürítettem a 3. AK tárat és még mindig betonként viselkedtek akkor elpattant valami... :oops:

(Bocs az áradozásért ez belőlem is kikívánkozott)

Én is már 2002 óta várom a játékot de 2044 után ugy meguntqam a várakozást az hallottam 2006-ban hogy lesz STALKER hát nem hittem a fülemnek de most tuti jön ugyhogy come on baby come on :)

Társalgóban lehet folytatni. Ez a szoba azért lett létrehozva, hogy ÚJ információt osszunk meg egymással a STALKER-el kapcsolatban :!:

pYura":2jx0v471 mondta:
Társalgóban lehet folytatni. Ez a szoba azért lett létrehozva, hogy ÚJ információt osszunk meg egymással a STALKER-el kapcsolatban :!:

Ezek lehetnének új hírek is mindenki kiöntötte a kicsi szívét! De igazad van Off itt mer' nem ide való :!:

akkor gyorsan nézd meg és a végén le fog esni az állad... (csak alig 1 percet vesz el az életedböl :) )

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul