Figyeljetek vagy 2002 közepe óta várom a játékot, persze előtte is hallottam az oblivion-lost ról, de nem tetszett annyira, de amit shadow of chernobyl.-nak hívtak utánna az jobban bejött, de nem ez a lényeg! Mióta vártok a játékra may 1 éve? persze vannak kivételek...de nem sok. Csak azokat a híreket olvastátok láttátok, amelyeket a gs- nyomott, nem lehet nekik hinni mert túlságosan elbízták magukat ezért nem is veszem már renszeresen az újságot , mert szánalmas...Tudom milyen nehéz valamit is leprogramozni, amelyről először azt hittük tiszta egyszerű elméletben , mert én is programoz(ok)tam régebben most már nem annyira, de sok esetben nem megy amit kitaláltunk , igaz nagyon sokszor bejelentették az újításokat, ami meg a másik a thq nem olyan játékot akar, amely egetrengetően nagy változásokat hordoz, láttuk az igény meg van rá, hanem olyat ugymond átlagosat, amelyet midenki végig tud játszani és nem olyat, amelyet csak páran vesznek és játszanak végig, mert eszméletlen nehéz nagyon sok mindenre oda kell figyelni! Szerintem az átlag életkor itt a forumon durván 16,5 év ez a korosztály van megcélozva és ha elsőre nem sikerül meg másodszorra , akkor meg hagyják sokan a francba a dolgokat és nem játszanak vele egyszó, mint szász eladható játékot kell csinálni amit sokan megvesznek és ilyen is a stalker, de ne mások véleményét nézzétek, mert ha tetszett a mutliplayer akkor nincs semmi gond a grafika a game-ben is ilyen lesz majd az előfordul, hogy lesznek bug-ok , miben nincsenek a battlefield ben is annyi volt mint a szemét...Mi alkossunk majd véleményt róla, persze érdemes mást is meghalgatni,de nem mindig mérvadó...szóval nem bizakodni kell, hanem objekítven arról alkotni véleményt majd amit látunk, mert ezek addig csak hasonlítgatások meg találgatások és én személy szerint nagyon utálom az ilyet a végtermék a lényeg, ami majd március 24én jön! Addig meg ezek csak PR cuccok amit kapunk!