Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ezért kéne nekünk CD kulcsokat szerezni. Widra szerintem te is kérhetsz... ki kéne deríteni a pontos címet és szépen megfogalmazni mit szeretnénk :wink: Sajnos csak hét vége fele érek rá ezzel foglalkozi.

LOL!!!! a fileplaneten kiadott verzió ugyanaz mint az eddigi béták. a játékosok irogatták a thq-nak (állítólag) a hibák tömkelegét, és az iszonyú laggolást. erre a thq bejelentette, hogy ROSSZUL értették meg egymást a fileplanettel. :D és nemsokára kiadják a normális bétát....

Pff lol. Így már értem miért "nem lesz beta, csak multi demo". Ezek tényleg nem normálisak, ha képesek voltak a régit kiadni. kérdés1 fal1

jaja eléggé felpumpálta megint a nép haragját adolog, de most néztem hogy a THQ nál már megint nincs kiírva a játék megjelenésének a dátuma nem értem őket+

bazzeg, hosszú hónapok után vagy fél éve sikerült leszoknom arról, hogy naponta nézzem a stalker-ről a híreket hogy van-e valami újdonság, és most visszazuhantam a korábbi betegségembe, sőt talán még rosszabbodott is az állapotom. :twisted:

ha most kiderül hogy megint csak rászedtek, fel kell majd hívnom valamilyen öngyilkos-segély szervezetet, nem tudtok véletlenül ilyen telszámokat? :D

nembaj, legalább a the fall az készen van, hamarosan kiderül az is mennyire bugos :)

Csak azt ne feledjétek el, hogy az eddigi megjelenési dátumok előtt nem volt ekkora (hivatalos) kampány.

szerintem az a legröhejesebb, hogy ennyi halasztás után még előállnak ilyen dumával, hogy rosszul értették meg egymást a fileplanettel...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul