Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ezért kéne nekünk CD kulcsokat szerezni. Widra szerintem te is kérhetsz... ki kéne deríteni a pontos címet és szépen megfogalmazni mit szeretnénk :wink: Sajnos csak hét vége fele érek rá ezzel foglalkozi.
LOL!!!! a fileplaneten kiadott verzió ugyanaz mint az eddigi béták. a játékosok irogatták a thq-nak (állítólag) a hibák tömkelegét, és az iszonyú laggolást. erre a thq bejelentette, hogy ROSSZUL értették meg egymást a fileplanettel. és nemsokára kiadják a normális bétát....
jaja eléggé felpumpálta megint a nép haragját adolog, de most néztem hogy a THQ nál már megint nincs kiírva a játék megjelenésének a dátuma nem értem őket+
bazzeg, hosszú hónapok után vagy fél éve sikerült leszoknom arról, hogy naponta nézzem a stalker-ről a híreket hogy van-e valami újdonság, és most visszazuhantam a korábbi betegségembe, sőt talán még rosszabbodott is az állapotom. :twisted:
ha most kiderül hogy megint csak rászedtek, fel kell majd hívnom valamilyen öngyilkos-segély szervezetet, nem tudtok véletlenül ilyen telszámokat?
nembaj, legalább a the fall az készen van, hamarosan kiderül az is mennyire bugos