Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ugyan.. kit éérdekel?!? :D

ps.: az ilyenek mehetnek a videok szobába direkt linkkel :wink:

Gondoltam, hogy senkit sem fog érdekelni :lol: , de most nm írnék linket mert az o-l.de-n vagy nálam a vid megtalálható meg a képek!

Ja végre nincs az, hogy félmásodpercenként vágva van... :)

Max Steller, a THQ szóvivője, nyilvánosságra hozta a Stalker végleges, hivatalos gépigényét:

-----------
Minimális gépigény:

• Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2)/Microsoft® Windows® 2000 SP4
• Intel Pentium 4 2 Ghz/AMD XP 2200+
• 512 MB RAM
• 10 GB szabad hely
• 128 MB DirectX® 9c kompatibilis videókártya/ nVIDIA® GeForce™ 5700/ATI Radeon® 9600
• DirectX® 9 kompatibilis hangkártya
• LAN/ Internet elérhetőség (DSL sebességgel) a többjátékos-módhoz
• Billentyűzet, egér

Ajánlott gépigény:

• Intel Core 2 Duo E6400/AMD Athlon 64 X2 4200+
• 1 GB RAM vagy több
• 256 MB DirectX® 9c kompatibilis videókártya / nVIDIA® GeForce™ 7900/ ATI Radeon® X1850
------------

Hogy az igényelt 1 Gb szabad hely, tényleg kell-e vagy csak egy kis hiba azt március 23-adikán megtudjuk.

Bloody Fox":34d0wcyn mondta:
------------

Hogy az igényelt 1 Gb szabad hely, tényleg kell-e vagy csak egy kis hiba azt március 23-adikán megtudjuk.

Sztem az az 1Gb a RAM. :) Különben meg akkor elfut egy Nvidia GeForce 7300GT-n meg egy AMD ATHLON 64 3500+ AM2???

Nincs ebben nagyon semmi meglepő :) Minimális gépigénynek betettek egy olyan konfigot, amin el fog indulni ( de élvezhetetlen lesz :P ) Maximálisnak megy egy egész normálisat, GF8-at még nem merték betenni... meg ugye előtte jön az alsó/középkategóriás G84/86 amire még nem optimalizáltak. És ahogy olvastam, hogy hú de rosszul ment 8800GTX-el szerintem arra sem volt még idejük :wink:
Viszont tetszik, hogy kihansúlyozzák a dual-core fontosságát. Kiváncsi vagyok mit hoz...

Doma":3q1oamh3 mondta:
Bloody Fox":3q1oamh3 mondta:
------------

Sztem az az 1Gb a RAM. :) Különben meg akkor elfut egy Nvidia GeForce 7300GT-n meg egy AMD ATHLON 64 3500+ AM2???

7300GT húva majdnem ott van 6800GT szinten, ami nem rossz, bár csak 128MB-os verzió éri meg árban. Én inkább 7600GST-t vennék a helyedben, nem sokkal drágább. (~25k-ért már hozzá lehet jutni)

pYura":2j2tjk2z mondta:
Doma":2j2tjk2z mondta:
Bloody Fox":2j2tjk2z mondta:
------------

7300GT húva majdnem ott van 6800GT szinten, ami nem rossz, bár csak 128MB-os verzió éri meg árban. Én inkább 7600GST-t vennék a helyedben, nem sokkal drágább. (~25k-ért már hozzá lehet jutni)

Már bocs hogy ide írok de nekem 256mb-s! :!: Sztem a S.T.A.L.K.E.R. fog futni ha a Dark Messiah Might & Magic ment high-on szaggatás nélkül. :D

Fórumon emberek nagy része azt mondja, hogy nem érdemes 256-osat venni, mert nem tudj a kihasználni a kártya... nemtom mennyi igazság van benne, mert a GF6800GT-nek sem ártott meg a 256... Meg ugye ha használsz szűrőket, HDR-t akkor kell a plusz GDDR. Szerintem jó kártyát vettél :) Ez már a Zalmanos? Tuning volt? 3DMark?

pYura, egy röpke cikkfordítás? :)

Amúgy szerintem nagyonis kihasználja a kártyák többsége azt a 256-ot. Öcsém 9600XT-jén, én x1600XT-men is SanAndreas, ViceCity és ET alatt is felpörgött a dolog egészen 90-95%-os kihasználtságig. Más kérdés, hogy dukálna ennyi memóriához ilyen gyors memóriavezérlő is, de mindkét kártyán csak 128 bites van :(

Bloody Fox":2618wl6e mondta:

-----------
Minimális gépigény:

• AMD XP 2200+
• 512 MB RAM
• 10 GB szabad hely
• 128 MB DirectX® 9c kompatibilis videókártya/ nVIDIA® GeForce™ 5700/ATI Radeon® 9600
• DirectX® 9 kompatibilis hangkártya
• LAN/ Internet elérhetőség (DSL sebességgel) a többjátékos-módhoz
• Billentyűzet, egér

Jeeee! Minden megvaaan! gurul1 Akkor mostmár elvileg el kell indulnia! pattog1

hát..most 5700am van de nemhiszem hogy normálisan futna :/

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul