Na itt azt írják, hogy a béta feb 2. felében lesz elérhető: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=26294 mondjuk ez nem lep meg, mert ugye január (végére igérték) --> így is lett, csak nem kaptunk kulcsokat... két hét és lesz kulcs ehh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Bloody Fox":34d0wcyn mondta:------------
Hogy az igényelt 1 Gb szabad hely, tényleg kell-e vagy csak egy kis hiba azt március 23-adikán megtudjuk.
Doma":3q1oamh3 mondta:Bloody Fox":3q1oamh3 mondta:------------
Hogy az igényelt 1 Gb szabad hely, tényleg kell-e vagy csak egy kis hiba azt március 23-adikán megtudjuk.
Sztem az az 1Gb a RAM.Különben meg akkor elfut egy Nvidia GeForce 7300GT-n meg egy AMD ATHLON 64 3500+ AM2???
pYura":2j2tjk2z mondta:Doma":2j2tjk2z mondta:Bloody Fox":2j2tjk2z mondta:------------
Sztem az az 1Gb a RAM.Különben meg akkor elfut egy Nvidia GeForce 7300GT-n meg egy AMD ATHLON 64 3500+ AM2???
7300GT húva majdnem ott van 6800GT szinten, ami nem rossz, bár csak 128MB-os verzió éri meg árban. Én inkább 7600GST-t vennék a helyedben, nem sokkal drágább. (~25k-ért már hozzá lehet jutni)
Bloody Fox":2618wl6e mondta:
-----------
Minimális gépigény:
• AMD XP 2200+
• 512 MB RAM
• 10 GB szabad hely
• 128 MB DirectX® 9c kompatibilis videókártya/ nVIDIA® GeForce™ 5700/ATI Radeon® 9600
• DirectX® 9 kompatibilis hangkártya
• LAN/ Internet elérhetőség (DSL sebességgel) a többjátékos-módhoz
• Billentyűzet, egér
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.