Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
De az internet nem lesz zárva és ha megrendeled előre lehet hogy 15-e előtt kiküldik..., ha meg nem akkor leszedem nekiállok vele jáccani aztán amikor lehet akkor meg megveszem

widra":3ebi0k96 mondta:
De az internet nem lesz zárva és ha megrendeled előre lehet hogy 15-e előtt kiküldik..., ha meg nem akkor leszedem nekiállok vele jáccani aztán amikor lehet akkor meg megveszem

De a Collector's Edition nem lehet megrendelni! :( Meg már régen megrendeltem volna de már elkelt! :( :cry:

Doma":2x3ta4g4 mondta:
widra":2x3ta4g4 mondta:

De a Collector's Edition nem lehet megrendelni! :( Meg már régen megrendeltem volna de már elkelt! :( :cry:

szerintem ha ennyit tudtál már várni a játékra akkor pár nap már nem fog a földhöz baßni,, szeritnem

5 éve várunk most meg az a baj, hogy Nemzeti Ünnep lesz akkor? lol

A cikkről:

Baromira kiváncsi vagyok erre az íves golyó dologra. Az artifact hatása a hordozójára effekt meg külön taps1

-40kg cuccot tudunk cipelni gond nélkül, ha több van nálunk nem tudunk futni, egy bizonyos határ felett pedig mozdulni sem.
-A Zóna 30 km2 területe 16 szintre lesz osztva.

pYura":1i6zqqji mondta:
-40kg cuccot tudunk cipelni gond nélkül, ha több van nálunk nem tudunk futni, egy bizonyos határ felett pedig mozdulni sem.

Hmm.. 16 szint? Ezt nem naon értem de azt se hogy ha majd lesz pénzük akkor tudunk venni job dolgokat is és így eddig ismeretlen helyekre is el tudunk jutni. Na de hát mi lehet ott hogy nem lehet bemenni egy AK-val csak egy másik fegyverrel vgay vmi láthatatlan fal lesz ami nem enged? :?

Elősorban a védőfelszerelés fog gátat szabmi a szabad mászkálásnak... gondolj csak a sugárzásra (mérgező gázokra, tűzre etc.) Fegyver is lehet limitáló tényező: kisebb kaliber jóformán hatástalan lehet nagyobb darab szörnyekre. Speciális artifact megléte is követelmény lehet. :)

pYura":1sq851re mondta:

Remélem nem olyan lesz ez a nem tudok mozdulni mint az Oblivionban hogy nem lehet eldobni a cuccot aztán keztheten az előző mentésnél.

OFF:
Mondtam már, hogy használd a fast traavelt a térképen... csak rá kell klikkelni valamelyik város vagy bánya ikonjára... ha meg nem tetszik valami az Oblivionban tegyél fel hozzá pár modot a tessource-ról :wink:

Ja, amíg nem kap valaki láblövést. Kíváncsi vagyok ezt beleveszik-e. :)

Ha lábon lőnek, eleve lasabb vagy, sántítasz. Ezt még egy videóban is lehett látni, ha jól emlékszem. De attól még cipelhetsz 40 kilót (nem neked fáj, hanem a stalkerodnak :)).

Amúgy ha jó a játék, élvezetes, akkor nagyon bele tudom magam élni. És csak úgy jó játszani!

Ünnepelni a közelgő kibocsátást az nagyon számított S.T.A.L.K.E.R-re., THQ szervez egy olyan kizárólagos előzetesülést, ahol egy maroknyi szerencsés játékos meg fogja kérni a lehetőséget, hogy tapasztaljon 24-et, órák folyamatos a zónában.

Jó már valakinek :? A szöveg kicsit értelmetlen, nem én fordítottam :)

www.oblivion-lost.de

Felhasználóbarát kezdeményezés a kiadó részéről és végre, először a történelemben ez azt is jelenti, hogy van egy játszható, a nagyközönségnek is bemutatható, teljes verziós működő stalker.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul